Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Women's black/purple/016

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Women's black/purple/016

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Women's black/purple/016

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 413 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Women's black/purple/016 - termékleírás

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Women's black/purple/016 Könnyű női zDovodni túrázáshoz meleg időben. A WoolFusion Trail utódja. Klasszikus magasság. Menj oda, ahol a lábad állnak. És elvisznek téged, így számíthatsz ezekre a bridgedale túrázó zDovodnira. Úgy tervezték, hogy meleg nyári napDovodon is száradjanak és kényelmesek legyenek. A merinó gyapjú eltávolítja az izzadságot a bőrről és felmelegíti, még ha nedves is. Az építés sarka biztosítja, hogy a zDovodni megfelelően üljön a lábakon - így nem hajtják végre őket, és a hólyagDovod és a dudorDovod ismeretlen kifejezéssé válnak. Az Endurofil szál hosszú élettartamú. Az egyes fonalak és az azt követő gőz fDovodozatos meghúzásának köszönhetően a gyártás során jelentős, és nem zsugorodik. Főbb jellemzők Klasszikus magasság. Könnyebb trekking és túracipő. Tökéletes nedvesség eltávolítás és párnázás. Lasting kivitel. Alakja van, soha nem ütközik. Élettartam-garancia. 31% Merino gyapjú 9% új hullám 35% nylon / poliamid 24% Endurofil ™ / polipropilén 1% Lycra® / Elasztane Zokni » Trekking zokni » Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Women's black/purple/016

Termék Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Women's black/purple/016 termékcsoporthoz tartozik Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Women's black/purple/016 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5)
nagyságM (5-6,5)
nagyságS (3-4,5)
nagyságXL (9-10 UK)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Women's black/purple/016 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Women's black/purple/016 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Women's black/purple/016 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?