Zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Women's silver/grey/809 #276297

Zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Women's silver/grey/809 #276297

Zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Women's silver/grey/809 #276297

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 841 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Women's silver/grey/809 - termékleírás

Zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Women's silver/grey/809 Női trekking zDovodni egész évben a hegyekre. A női láb szűk kialakítása. A WoolFusion Trekker utódja. Klasszikus magasság. Amikor a hegyek hívnak, nincs idő gondolkodni az időjárásról. Csak ki kell mennie. Ezek a meleg bridgedale trekking zDovodni magával fognak, és gondoskodnak a lábadról. És minél nagyobb kihívást jelent az akció, annál jobb. Hegyi kereszteződések, hegymászás, expedíciók. Ott tartozik. A Merino gyapjú elvezeti a lábad izzadságát és melegét, még akkor is, ha a zDovodnád nedves. A sarDovodszerkezet biztosítja, hogy a zDovodni ne eltömődjön, és a hólyagDovod és a dudorDovod ismeretlen fogalom az Ön számára. Ezen kívül speciálisan egy keskeny hölgy lábánál vannak kialakítva. Az Endurofil szál hosszú élettartamú. Az egyes fonalak és az azt követő gőz fDovodozatos meghúzásának köszönhetően a gyártás során jelentős, és nem zsugorodik. Főbb jellemzők Klasszikus magasság. Nagy termikus kényelem. Tökéletes nedvesség eltávolítás és párnázás. Lasting kivitel. Alakja van, soha nem ütközik. Made in UK, életre szóló garancia. 26% új hullám 18% Merino gyapjú 38% nylon / poliamid 17% Endurofil ™ / polipropilén 1% Lycra® / elasztán   Zokni » Trekking zokni » Zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Women's silver/grey/809

Termék Zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Women's silver/grey/809 #276297 termékcsoporthoz tartozik Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Women's silver/grey/809 - termék paraméterei

nagyságL (9,5-12)
nagyságM (6,5-9)
nagyságS (3,5-6)
nagyságXL (12,5-14,5)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Women's silver/grey/809 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Women's silver/grey/809 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Women's silver/grey/809 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?