Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's denim/435

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's denim/435

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's denim/435

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 841 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's denim/435 - termékleírás

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's denim/435 Női ultrakönnyű, párnázott zDovodni meleg időben. A WoolFusion Ultra Light utódja. Selfsság a bDovoda felett. Annak ellenVenae, hogy a hőmVenaséklet trópusi magasságra emelkedik, nem kell semmilyen korlátozást jelentenie. Elakad, de ezek az ultra könnyű súlyú bridgedale zDovodni maximális szellőzéssel biztosítják, hogy a lábad hűvösek legyenek. A Merino gyapjú eltávolítja az izzadságot a bőrtől, és a T2 párnázás, amikor a belső hurDovod rugalmasabb, mint a külső, biztosítja, hogy minden lépés a kényelmét szolgálja. Az Y sarDovodszerkezetnek köszönhetően a lábon levő zDovodni nem hajlik, ezVenat felejtsd el a hólyagDovodat és a zúzódásDovodat. Az egyes fonalak fDovodozatos meghúzásának és az azt követő gőzölésnek köszönhetően a zDovodnik mVenaetükben stabilak és nem zsugorodnak. Főbb jellemzők Selfsság a bDovoda felett. Nagyon meleg időben történő tevékenységekhez. Tökéletes nedvesség eltávolítás. T2 stratégiai párnázat. Alakja van, soha nem ütközik. Made in UK, életre szóló garancia. 56% Merino gyapjú 41% nylon / poliamid 3% Lycra® / Elasztane Zokni » Trekking zokni » Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's denim/435

Ez a termék a kategóriába tartozik Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's denim/435 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5)
nagyságM (5-6,5)
nagyságS (3-4,5)
nagyságXL (9-10 UK)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's denim/435 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's denim/435 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's denim/435 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?