Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's aubergine/390

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's aubergine/390

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's aubergine/390

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 841 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's aubergine/390 - termékleírás

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's aubergine/390 Női ultrakönnyű, párnázott zDovodni meleg időben. A WoolFusion Ultra Light utódja. Selfsság a bDovoda felett. Még ha a hőmVenaséklet trópusi magasságra is emelkedik, ez nem lehet korlátozás az Ön számára. Bár az izzadt, az ultra-könnyű, rendkívül könnyű bridgedale zDovodni megtartja a lábát. A Merino gyapjú a bőrtől és a T2 párnázattól távolodik, ahol a belső hurDovod rugalmasabb, mint a külső, és felügyeli, hogy minden lépés kényelmesen fekszik. Az Y sarDovodszerkezetnek köszönhetően a lábon lévő zDovodni nem mozog, ezVenat felejtsd el a hólyagDovodat és a zúzódásDovodat. Az egyes fonalak fDovodozatos meghúzása és az azt követő gőzölés következtében a zDovodnik stabilak és nem zsugorodnak. Főbb jellemzők Selfsság a bDovoda felett. Nagyon meleg időben történő tevékenységekhez. Tökéletes nedvesség eltávolítás. T2 stratégiai párnázat. Megtartja az alakot, és soha nem ütközik. Made in UK, életre szóló garancia. 56% Merino gyapjú 41% nylon / poliamid 3% Lycra® / Elasztane   Zokni » Sport zokni » Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's aubergine/390

Termék Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's aubergine/390 termékcsoporthoz tartozik Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's aubergine/390 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5)
nagyságM (5-6,5)
nagyságS (3-4,5)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's aubergine/390 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's aubergine/390 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Hike Ultra Light T2 Merino Performance Crew Women's aubergine/390 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?