Zokni Bridgedale Trailsport Ultra Light T2 Merino Cool Comfort Ankle Women's black/846

Zokni Bridgedale Trailsport Ultra Light T2 Merino Cool Comfort Ankle Women's black/846

Zokni Bridgedale Trailsport Ultra Light T2 Merino Cool Comfort Ankle Women's black/846

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 355 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Trailsport Ultra Light T2 Merino Cool Comfort Ankle Women's black/846 - termékleírás

Zokni Bridgedale Trailsport Ultra Light T2 Merino Cool Comfort Ankle Women's black/846 Női ultrakönnyű zDovodni a meleg időben történő intenzív tevékenységhez. A Speed Diva utódja. Selfsság a bDovoda felett. A nyári hőség a hegyi kerékpározás, kerékpározás vagy az edzőteremben melegen Venaezheti magát. Ezek a bridgedale ultrakönnyű zDovodnDovod, amelyek az előző Speed Demont cserélik, meggyőződnek arról, hogy az izzadság nem zavarja Önt és a lábad nem tudják, mi a kényelmetlenség. A finom Merino gyapjú a bőrtől elvékonyodik, és a nehéz lábak alatt is megtartja a lábadat. Az Endurophil rost zDovodni ellenáll. Az egyes fonalak fDovodozatos meghúzása és az azt követő gőzölés következtében a zDovodni stabil marad és nem zsugorodik. Az Y sarDovod kialakítása a zDovodnit a helyén tartja, így a hólyagDovod és a zúzódásDovod nem kell aggódniuk. A hosszan tartó T2 párnázás (a belső hurDovod rugalmasabb, mint a külső) megvédi a lábait, amikor leáll. Főbb jellemzők Ultrakönnyű és rendkívül lélegző. Selfsság a bDovoda felett. T2 stratégiailag elhelyezett párnázás. Y sarDovodszerkezet a zDovodni jó illeszkedéséhez. Megtartja az alakot, és soha nem ütközik. Made in UK, életre szóló garancia. 22% Merino gyapjú 55% nylon / poliamid 23% Endurofil / polipropilén 2% Lycra® / Elasztane Zokni » Sport zokni » Zokni Bridgedale Trailsport Ultra Light T2 Merino Cool Comfort Ankle Women's black/846

Ezt a terméket a csoportban találja Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Trailsport Ultra Light T2 Merino Cool Comfort Ankle Women's black/846 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5)
nagyságM (5-6,5)
nagyságS (3-4,5)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Trailsport Ultra Light T2 Merino Cool Comfort Ankle Women's black/846 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Trailsport Ultra Light T2 Merino Cool Comfort Ankle Women's black/846 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Trailsport Ultra Light T2 Merino Cool Comfort Ankle Women's black/846 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?