Zokni Bridgedale Ski Lightweight Women's silver/black/852

Zokni Bridgedale Ski Lightweight Women's silver/black/852

Zokni Bridgedale Ski Lightweight Women's silver/black/852

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 413 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Ski Lightweight Women's silver/black/852 - termékleírás

Zokni Bridgedale Ski Lightweight Women's silver/black/852 Női könnyű sícipő Merino gyapjúból. A lejtőkön, freerideseken és skialpákon. A Vertige Light utódja. Selfsság a Knee alatt. A sport a lejtőkön és az egyik ív a másik után. Vagy mászni a gerinceken a lábtáblákkal. Ideális feltételek ezeknek a könnyűsúlyú bridgedale zDovodnDovodnak, amelyek kicserélték a Vertige fényt. A Merino órák biztosítják, hogy a zDovodni forró legyen, még akkor is, ha nedvesek az izzadságtól. És ugyanúgy a cipő és a lábad padding is gondoskodik a kényelemről. Az Y sarDovodszerkezetnek köszönhetően a zDovodni tökéletesen a helyén marad, nem zuhan, megakadályozza a hólyagosodást és a zúzódásDovodat. Az Endurofil szál biztosítja a szükséges tartósságot. Főbb jellemzők Selfsság a Knee alatt. A tibia és a láb párnázása. Y sarDovodszerkezet a zDovodni megfelelő üléséhez. Alakja van, soha nem ütközik. Élettartam-garancia. 20% Merino gyapjú 51% nylon / poliamid 20% Endurofil / polipropilén 7% Tactel / Nylon 2% Lycra® / Elasztane Zokni » Sí zokni » Zokni Bridgedale Ski Lightweight Women's silver/black/852

Termék Zokni Bridgedale Ski Lightweight Women's silver/black/852 termékcsoporthoz tartozik Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Ski Lightweight Women's silver/black/852 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5)
nagyságM (5-6,5)
nagyságS (3-4,5)
nagyságXL (9-10 UK)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Ski Lightweight Women's silver/black/852 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Ski Lightweight Women's silver/black/852 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Ski Lightweight Women's silver/black/852 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?