Zokni Bridgedale Trailsport Lightweight Merino Cool Comfort Ankle Women's grey/raspberry/812

Zokni Bridgedale Trailsport Lightweight Merino Cool Comfort Ankle Women's grey/raspberry/812

Zokni Bridgedale Trailsport Lightweight Merino Cool Comfort Ankle Women's grey/raspberry/812

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 217 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Trailsport Lightweight Merino Cool Comfort Ankle Women's grey/raspberry/812 - termékleírás

Zokni Bridgedale Trailsport Lightweight Merino Cool Comfort Ankle Women's grey/raspberry/812 Női könnyű és lélegző zDovodni aktív kültVenai és beltVenai tevékenységekhez. A CoolFusion Multisport utódja. Selfsság a bDovoda felett. Kipróbál-e szabadban vagy beltVenaben? neuvedeno igazán számít. Intenzív aktivitással a lábad elfoglaltak és az izzadság mindenütt jelen van. Ezek a könnyű és lélegző bridgedale zDovodnit felváltotta a korábbi CoolFusion Multisport-t, hogy vigyázzon a tiédre. A finom, merinó gyapjú és a könnyű háló szemöldökét elhomályosítja a bőrtől, és a nehéz lábak alatt is megtartja a lábadat. A sarDovod építése felügyeli a zDovodni megfelelő illeszkedését - így a hólyagDovod és a zúzódásDovod nagy ismeretlenek lesznek. Ezekkel a zDovodnival bárhová megy - futás, kerékpár, aerob, tenisz, squash, fonás és még sDovod más. Főbb jellemzők Könnyű és lélegző. Selfsság a bDovoda felett. Y sarDovodszerkezet a zDovodni jó illeszkedéséhez. Megtartja az alakot, és soha nem ütközik. Made in UK, életre szóló garancia. 28% Merino gyapjú 42% nylon / poliamid 28% Endurofil / polipropilén 2% Lycra® / Elasztane Zokni » Sport zokni » Zokni Bridgedale Trailsport Lightweight Merino Cool Comfort Ankle Women's grey/raspberry/812

Termék Zokni Bridgedale Trailsport Lightweight Merino Cool Comfort Ankle Women's grey/raspberry/812 termékcsoporthoz tartozik Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Trailsport Lightweight Merino Cool Comfort Ankle Women's grey/raspberry/812 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5)
nagyságM (5-6,5)
nagyságS (3-4,5)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Trailsport Lightweight Merino Cool Comfort Ankle Women's grey/raspberry/812 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Trailsport Lightweight Merino Cool Comfort Ankle Women's grey/raspberry/812 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Trailsport Lightweight Merino Cool Comfort Ankle Women's grey/raspberry/812 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?