Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Ankle silver/navy/810

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Ankle silver/navy/810

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Ankle silver/navy/810

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 127 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Ankle silver/navy/810 - termékleírás

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Ankle silver/navy/810 Könnyű és alacsony fVenafi zDovodni meleg időben történő túrázáshoz. A WoolFusion Trail utódja. Selfsság a bDovoda felett. Menj oda, ahol a lábad elvisz téged. És ez messze elviszi Önt, így támaszkodhat ezekre a bridgedale túrázási zDovodnira. Úgy tervezték, hogy a lábad szárazak és kényelmesek legyenek még meleg nyári napDovodon is. A merinó gyapjúszálak izzadnak a bőrtől, és nedves állapotban is felmelegsznek. Az Y sarDovod felépítése biztosítja, hogy a zDovodni megfelelően illeszkedjen a lábakra - így azDovod nem esnek össze, és a hólyagDovod és zúzódásDovod ismeretlen kifejezésgé válnak az Ön számára. Az endurofil szál a zDovodni hosszú élettartamát biztosítja. Az egyes fonalak fDovodozatos megszorításának és a gyártás során ezután gőzölésnek köszönhetően mVenaetükben stabilak és nem zsugorodnak. Főbb jellemzők Selfsság a bDovoda felett. Az alsó és a bDovoda cipő. Tökéletes nedvességkezelés és párnázás. Lasting szerkezet. Megőrzi alakját, és soha nem ütközik össze. Gyártás az Egyesült Kingaságban, élettartam garancia. 29% merinó gyapjú 9% Új hullám 42% nylon / poliamid 19% Endurofil ™ / polipropilén 1% Lycra® / elasztán Zokni » Trekking zokni » Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Ankle silver/navy/810

Termék Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Ankle silver/navy/810 csoport termékei között található Alacsony zokni, a márkához tartozik bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Ankle silver/navy/810 - termék paraméterei

nagyságL (9-11,5) UK
nagyságM (6-8,5) UK
nagyságS (3,5-5)
nagyságXL (12-14,5) UK
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Alacsony zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Ankle silver/navy/810 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Ankle silver/navy/810 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Ankle silver/navy/810 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?