Zokni Bridgedale Sí Nordic Verseny Női black/stone/850 #280139

Zokni Bridgedale Sí Nordic Verseny Női black/stone/850 #280139

Zokni Bridgedale Sí Nordic Verseny Női black/stone/850 #280139

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 413 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Sí Nordic Verseny Női black/stone/850 - termékleírás

Zokni Bridgedale Sí Nordic Verseny Női black/stone/850 Keskenyebb kialakítás női lábra. Az XC Race modell utódja. Klasszikus magasság Fagyasztott ösvény, éles tempó, gyors légzés. Minden másodperc számít, és ezek a bridgedale versenyzokni támogatja a teljesítményedet. Ezek az XC Race modell utódja, és a lábujjakat, a lábfejet és a lábfejet is párnázzák a sarokig.A merinó gyapjú gondoskodik arról, hogy melegen maradjon még akkor is, ha izzadságban, és az Y sarkakonstrukció biztosítja a tökéletes illeszkedést így a zokni nem mozog, és nem szenvedsz hólyagoktól és vízhólyagoktól.A következő cég jóvoltából endurofil szálnak köszönhetően a zoknik igazán tartósak. És a fokozatos és a gyártás során történő gőzölésnek köszönhetően a zokni stabil alakja van, és egy centimétert sem zsugorodik. Fő jellemzők Magasság: klasszikus Súly: alacsony Összetétel: 34% Merinó gyapjú, 33% Endurofil / polipropilén, 30% Nylon / poliamid, 3% Lycra® / elasztán Tökéletes illeszkedés Y sarokszerkezet a megfelelő zokni illeszkedésért Párnázás a lábujjakon, a talpon és a sarkon Tartja az alakját és nem zsugorodik Élethosszig tartó garancia Zokni » Sport zokni » Zokni Bridgedale Sí Nordic Verseny Női black/stone/850

Termék Zokni Bridgedale Sí Nordic Verseny Női black/stone/850 #280139 csoport termékei között található Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Sí Nordic Verseny Női black/stone/850 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5)
nagyságM (5-6,5)
nagyságS (3-4,5)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Sí Nordic Verseny Női black/stone/850 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Sí Nordic Verseny Női black/stone/850 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Sí Nordic Verseny Női black/stone/850 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?