Zokni Bridgedale Sí középsúly Női black/coral/227 #280144

Zokni Bridgedale Sí középsúly Női black/coral/227 #280144

Zokni Bridgedale Sí középsúly Női black/coral/227 #280144

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 984 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Sí középsúly Női black/coral/227 - termékleírás

Zokni Bridgedale Sí középsúly Női black/coral/227 Kényelmes sítúra a lejtőkön, vagy inkább sítúrázna a hegygerinceken? Akárhogy is, ezek a Bridgedale közepesen meleg sízoknik, a Vertige Mid utódja, váratlan kényelmet biztosítanak a síbakancsodnak.A merinó gyapjú akkor is melegen tart, ha a zokni nedves - talán az izzadságtól. A sípcsonton, a lábfejen és a lábujjakon lévő párnázás pedig gondoskodik arról, hogy egész nap jól érezze magát síelés közben.Az Y sarok kialakítása a zoknit a lábadra helyezi, így a hólyagok és a vízhólyagok utópiává válnak számodra. A tartósságot az Endurofil szál, valamint az egyes fonalak fokozatos összehúzása és az azt követő gőzölés biztosítja a gyártás során. Ennek köszönhetően a zoknik méretstabilak és nem zsugorodnak. Fő jellemzők Magasság: térd alatt Súly: közepes 25% merinó gyapjú, 48% nejlon/poliamid, 25% endurofil/polipropilén, 2% lycra®/elasztán Sípcsont, lábfej és lábujjak párnázása Y sarokszerkezet a megfelelő zokni illeszkedésért Tartja az alakját és nem zsugorodik Élethosszig tartó garancia Zokni » Sport zokni » Zokni Bridgedale Sí középsúly Női black/coral/227

Termék Zokni Bridgedale Sí középsúly Női black/coral/227 #280144 termékcsoporthoz tartozik Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Sí középsúly Női black/coral/227 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5)
nagyságM (5-6,5)
nagyságS (3-4,5)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Sí középsúly Női black/coral/227 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Sí középsúly Női black/coral/227 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Sí középsúly Női black/coral/227 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?