Női steppelt dzseki Nordblanc Pöfékel fekete zöld NBWJL7541_ZIZ

Női steppelt dzseki Nordblanc Pöfékel fekete zöld NBWJL7541_ZIZ

Női steppelt dzseki Nordblanc Pöfékel fekete zöld NBWJL7541_ZIZ

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 33 170 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női steppelt dzseki Nordblanc Pöfékel fekete zöld NBWJL7541_ZIZ - termékleírás

Női steppelt dzseki Nordblanc Pöfékel fekete zöld NBWJL7541_ZIZ Enyhe télre (0 Celsius fok körüli hőmérsékletre) alkalmas télikabát, amely remekül illeszkedik, és könnyű anyagból készült. A légáteresztő FURTHERM® hőszigetelésnek köszönhetően melegen tartja a testet és biztosítja a szükséges hőkomfortot. Különösen értékelni fogja a mindennapi viselet vagy a késő őszi és téli szabadidős tevékenységek során. Előnyök Üreges szál Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. Alacsony súlyA könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít. Anyagok és karbantartás Külső anyaga: 100% nejlon Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter A sport- és a technikai ruházat hosszú élettartamának fenntartása érdekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen anyagból és milyen tulajdonságokkal rendelkezik a termék. Technológia FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozza a testhőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérsékletet. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot garantál. Kabátok » Téli kabátok » Női steppelt dzseki Nordblanc Pöfékel fekete zöld NBWJL7541_ZIZ

Termék Női steppelt dzseki Nordblanc Pöfékel fekete zöld NBWJL7541_ZIZ termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Női steppelt dzseki Nordblanc Pöfékel fekete zöld NBWJL7541_ZIZ - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Női steppelt dzseki Nordblanc Pöfékel fekete zöld NBWJL7541_ZIZ - ár és elérhetőség előzményei

Női steppelt dzseki Nordblanc Pöfékel fekete zöld NBWJL7541_ZIZ - egyéb érdekes termékek

Női steppelt dzseki Nordblanc Pöfékel fekete zöld NBWJL7541_ZIZ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?