Női softshell sídzseki Nordblanc Hősnő NBWJL7727_KYZ

Női softshell sídzseki Nordblanc Hősnő NBWJL7727_KYZ

Női softshell sídzseki Nordblanc Hősnő NBWJL7727_KYZ

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 66 619 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női softshell sídzseki Nordblanc Hősnő NBWJL7727_KYZ - termékleírás

Női softshell sídzseki Nordblanc Hősnő NBWJL7727_KYZ Stílusos női sí dzseki NORDBLANC HEROINE új, TERATEX® X20000 magas sztreccsű anyagból.Stílusos női sí dzseki NORDBLANC. Az új sztreccs anyag független, dupla hőszigeteléssel és az új TERATEX® X20000 membránnal vízálló, ugyanakkor erős légáteresztő képességgel rendelkezik. A bélés a környezetbarát és fenntartható pehelyalternatívával, a THERMOLITE® T-Down EcoMade-del van töltve, és optimális hőkomfortot biztosít. Előnyök: SzélállóAz erős széllökéseknek is ellenáll, és szélsőséges időjárási körülmények között és kihívást jelentő helyzetekben is kényelmesen tartja Önt.VízállóA vízállóság megvéd a változó időjárás ellen, szárazon tart, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét.LélegzőSegít szabályozni a testhőmérsékletet, és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárási körülmények között.Üreges szálMaximális hőkomfortot biztosít, és képes tárolni az emberi test által leadott hőt nehéz időjárási körülmények között.ElasztikusRugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenységhez. Tualjdonságok vízálló cipzárak derékszíj rendszer dupla hüvely levehető kapucni belső mellzseb szalag TERATEX® 20000ELP membránmag Az ELP címkével ellátott membránok kifejezetten a nők hőmérséklet-szabályozási igényeihez vannak optimalizálva. A tökéletes membránanyag extrém vízállósággal és légáteresztő képességgel rendelkezik. A kompromisszumok nélküli anyagfunkció és a szuper vízlepergető képesség megvéd a szélsőséges időjárási ingadozásoktól. Az intelligens légáteresztő funkció minden időjárási körülmények között biztosítja a hőáramlást. Az ebből az anyagból készült terméket nagyon igényes szabadtéri tevékenységekhez és különösen extrém sporttevékenységekhez tervezték.    SOFTSHIELD® Softshell puha anyag, amely tulajdonságainak és rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmas szabadtéri tevékenységekhez. Imádni fogja a megbízható vízhatlanságát, légáteresztő képességét és kivételes szélvédelmét. THERMOLITE® ECOMADE T-DOWN A THERMOLITE® EcoMade T-DOWN technológia 100%-ban újrahasznosított PET-palackokból készül. Ez az 500 köbcentis szintetikus szigetelés számos előnnyel rendelkezik a pehellyel szemben: nagyobb térfogatú, jobb nedvességállósággal, még nedves állapotban is melegít, és gyorsabban szárad. Ez a technológia légáteresztő, puha és bolyhos, valamint nagyfokú összenyomhatóságot (csomagolhatóságot) és gyors regenerálódást biztosít. Kabátok » Téli kabátok » Női softshell sídzseki Nordblanc Hősnő NBWJL7727_KYZ

Ezt a terméket a csoportban találja Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Női softshell sídzseki Nordblanc Hősnő NBWJL7727_KYZ termékcsoporthoz tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női softshell sídzseki Nordblanc Hősnő NBWJL7727_KYZ - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női softshell sídzseki Nordblanc Hősnő NBWJL7727_KYZ - ár és elérhetőség előzményei

Női softshell sídzseki Nordblanc Hősnő NBWJL7727_KYZ - egyéb érdekes termékek

Női softshell sídzseki Nordblanc Hősnő NBWJL7727_KYZ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?