Nők sídzseki Nordblanc Elválasztott NBWJL7744_DAR

Nők sídzseki Nordblanc Elválasztott NBWJL7744_DAR

Nők sídzseki Nordblanc Elválasztott NBWJL7744_DAR

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 47 571 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nők sídzseki Nordblanc Elválasztott NBWJL7744_DAR - termékleírás

Nők sídzseki Nordblanc Elválasztott NBWJL7744_DAR Női kifinomult NORDBLANC SEPARATED sí dzseki TERATEX® X20000 sztreccs anyagból. A TERATEX® X20000 stretch anyagból készült, membránnal ellátott NORDBLANC SEPARATED sídzseki rendkívül vízálló. A kabát még zord időjárás esetén is megvéd a nedvesedéstől, a FURTHERM® hőszigetelés pedig ideális hőkomfortot biztosít. A belső zsebek, a síbérlet zsebe az ujján és más apró részletek teszik ezt a kabátot ideálissá mindenféle síeléshez. A modern kialakításnak köszönhetően a kabát alkalmas városi használatra. Egyetlen hópehely sem fog átjutni a jól illeszkedő ujjak rugalmas dupla mandzsettáján és a továbbfejlesztett derékpánton. A kapucni 4 különböző módon húzható le és állítható be, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson. JUTALMAK Ragasztott varratok Magas hőmérsékletű ragasztott szalag alkalmazásával a tű varrása közbeni behatolása után keletkező furatok 100% -os gyógyulását érjük el. Ez a terméket teljesen vízállóvá teszi, még az ilyen varratokkal rendelkező helyeken is. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. HOLLOW TRAIN Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi Önt a változó időjárás ellen, szárazon tartja, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Technológia: TERATEX® 20000ELP membránmag Az ELP címkével ellátott membránok kifejezetten optimalizáltak a nők hőmérséklet-szabályozási igényeire. Tökéletes membrán anyag kiemelkedik extrém vízállóságával és légáteresztő képességével. Kompromisszummentes funkcionalitás az anyag és a szuper vízlepergető képesség védelmet nyújt a szélsőséges időjárás viszontagságai ellen. Az intelligens légáteresztő funkció hőcirkulációt biztosít bármilyen időjárás esetén. Az ebből az anyagból készült terméket nagyon igényes kültéri használatra tervezték szabadtéri tevékenységekhez és különösen extrém sporttevékenységekhez. FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen tartja a testet és kényelmet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozódik a szervezetben hőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérséklet fenntartásához. Anyagok: Felső anyag: tERATEX® 20000 ELP membrán mag, vízoszlop 20 000 mm, légáteresztő képesség 20 000 g Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter Kabátok » Téli kabátok » Nők sídzseki Nordblanc Elválasztott NBWJL7744_DAR

Termék Nők sídzseki Nordblanc Elválasztott NBWJL7744_DAR termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Nők sídzseki Nordblanc Elválasztott NBWJL7744_DAR - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Nők sídzseki Nordblanc Elválasztott NBWJL7744_DAR - ár és elérhetőség előzményei

Nők sídzseki Nordblanc Elválasztott NBWJL7744_DAR - egyéb érdekes termékek

Nők sídzseki Nordblanc Elválasztott NBWJL7744_DAR - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?