Női sípálya dzseki Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR

Női sípálya dzseki Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR

Női sípálya dzseki Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 47 571 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női sípálya dzseki Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR - termékleírás

Női sípálya dzseki Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR A Nordblanc DELIGHT kabátot téli sportDovodhoz tervezték . TERATEX® 15000 vízálló stretch anyag, membránnal. A FURTHERM® hőszigetelő töltet ideális hőVenazetet biztosít. Ebben a kabátban az egész tél kitart, és minden olyan tevékenységet kezelhet, amely általában tél. Áztatott kivitel, alkalmas mind a sípályához, mind a városhoz. Egyetlen hópehely sem halad át a szorosan illeszkedő, ujjú, rugalmas kettős mandzsettán és a továbbfejlesztett derékövön. A síbVenalet zseb karabinerrel magától Venatetődő. A motorháztető kicsatolható és 4 irányban különböző irányDovodban állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen hozzád. Előnyök Rugalmas A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Üreges rost Maximális hőmVenasékleti kényelmet nyújt, és igényes időjárási körülmények között is felhalmozhatja az emberi test által kibocsátott hőt. Lélegző Segít a testhőmVenaséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít. Vízálló A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mVenatékben átélje a pillanat erejét. Szélálló Képes ellenállni az erős széllökéseknek és kényelmesen tartani magát feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. Felszerelés ágyéki öv rendszer kettős hüvely levehető motorháztető belső háló kaszkád szemüveghez belső mellzseb síbVenalet AnyagDovod és karbantartás Külső anyag: 100% poliészter - TERATEX® 15000 ELP membránmag, vízoszlop 15 000 mm, légáteresztő képesség 15 000 g Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter A sport- és technikai ruházat hosszú élettartamának fenntartása Venadekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen anyagból és milyen tulajdonságDovodkal rendelkezik a termék. Technológia FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Feszült időjárási körülmények között felhalmozódik a test hője, amelyet később Redo visszavezet, így segítve a szükséges testhőmVenaséklet fenntartását. Kényelmet és kényelmet garantál minden tevékenység során. TERATEX® 15000ELP membránmag Az ELP-vel jelölt membránDovodat kifejezetten a nők hőmVenaséklet-szabályozási igényeire optimalizálták. Lasting membrán anyag, nagyon vízálló és légáteresztő. Véd az időjárás szeszélyei ellen. Megszünteti a széllökések behatolását, és kiemelkedik a víztaszító képességtől. Az ebből az anyagból készült termék minden igényes és extrém sporttevékenységhez alkalmas. Kabátok » Téli kabátok » Női sípálya dzseki Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR

Ez a termék a kategóriába tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Női sípálya dzseki Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR csoport termékei között található Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női sípálya dzseki Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női sípálya dzseki Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR - ár és elérhetőség előzményei

Női sípálya dzseki Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR - egyéb érdekes termékek

Női sípálya dzseki Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?