Női síkabát Nordblanc SNOW-SQUALL lila NBWJL7753_DFI

Női síkabát Nordblanc SNOW-SQUALL lila NBWJL7753_DFI

Női síkabát Nordblanc SNOW-SQUALL lila NBWJL7753_DFI

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 52 333 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női síkabát Nordblanc SNOW-SQUALL lila NBWJL7753_DFI - termékleírás

Női síkabát Nordblanc SNOW-SQUALL lila NBWJL7753_DFI Női kifinomult NORDBLANC SNOW-SQUALL sí dzseki TERATEX® 15000 sztreccs anyagból.A TERATEX® 15000 stretch anyagból készült, membránnal ellátott NORDBLANC SNOW-SQUALL sídzseki rendkívül vízálló. A kabát még zord időjárás esetén is megvéd a nedvesedéstől, a FURTHERM® hőszigetelés pedig ideális hőkomfortot biztosít. A modern kialakításnak köszönhetően a kabát alkalmas városi használatra.Egyetlen hópehely sem fog átjutni a vízálló cipzárakon, a jól illeszkedő ujjak rugalmas dupla mandzsettáján és a továbbfejlesztett derékszíjon. A kapucni 4 különböző módon húzható le és állítható be, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson. Szélálló Ellenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. Vízálló A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét.Lélegző Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén.Üreges szál Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között.Elasztikus A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során.Ragasztott varratok Magas hőmérsékletű ragasztott szalag alkalmazásával a tű varrása közbeni behatolása után keletkező furatok 100% -os gyógyulását érjük el. Ez a terméket teljesen vízállóvá teszi, még az ilyen varratokkal rendelkező helyeken is.   Tualjdonságok vízálló cipzárak szellőző cipzárak ragasztott varratok derékszíj rendszer dupla hüvely levehető kapucni belső hálós zsebek a szemüveg számára skipass zseb Felső anyag: tERATEX® 15000 ELP membrán mag, vízoszlop 15 000 mm, légáteresztő képesség 15 000 g Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter Kabátok » Téli kabátok » Női síkabát Nordblanc SNOW-SQUALL lila NBWJL7753_DFI

Termék Női síkabát Nordblanc SNOW-SQUALL lila NBWJL7753_DFI termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női síkabát Nordblanc SNOW-SQUALL lila NBWJL7753_DFI - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női síkabát Nordblanc SNOW-SQUALL lila NBWJL7753_DFI - ár és elérhetőség előzményei

Női síkabát Nordblanc SNOW-SQUALL lila NBWJL7753_DFI - egyéb érdekes termékek

Női síkabát Nordblanc SNOW-SQUALL lila NBWJL7753_DFI - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?