Nők sídzseki Nordblanc Virágozzon fekete NBWJL7542_CRN

Nők sídzseki Nordblanc Virágozzon fekete NBWJL7542_CRN

Nők sídzseki Nordblanc Virágozzon fekete NBWJL7542_CRN

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 44 714 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nők sídzseki Nordblanc Virágozzon fekete NBWJL7542_CRN - termékleírás

Nők sídzseki Nordblanc Virágozzon fekete NBWJL7542_CRN NORDBLANC FLOURISH női kifinomult sí dzseki TERATEX® 15000 sztreccs anyagból.A TERATEX® 15000 sztreccs anyagból készült, membránnal ellátott NORDBLANC FLOURISH sídzseki rendkívül vízálló. A kabát még zord időjárás esetén is megvéd a nedvesedéstől, a FURTHERM® hőszigetelés pedig ideális hőkomfortot biztosít. A modern dizájn városi használatra is alkalmassá teszi a kabátot.A vízálló cipzárak, a szoros ujjak rugalmas dupla mandzsettái és a továbbfejlesztett derékszíj egyetlen hópehely sem fog átjutni. A kapucni 4 különböző módon húzható le és állítható be, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson Önnek. Szélálló Az erős széllökéseknek is ellenáll, és szélsőséges időjárási körülmények között és kihívást jelentő helyzetekben is kényelmes viseletet biztosít. Vízálló A vízállóság megvéd a változó időjárás ellen, szárazon tart, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Lélegző Segít szabályozni a testhőmérsékletedet és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárási körülmények között. Üreges szálak Maximális hőkomfortot biztosít és képes tárolni az emberi test által leadott hőt zord időjárási körülmények között. Elasztikus A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Felszereltség derékszíj rendszer dupla hüvely levehető kapucni belső hálós zsebek a szemüveg számára TERATEX® 15000ELP membránmag Az ELP jelölésű membránok kifejezetten a nők hőmérséklet-szabályozási igényeihez vannak optimalizálva. Tartós membrán anyag, nagyon vízálló és légáteresztő. Véd az időjárás szeszélyei ellen. Megszünteti a széllökések behatolását, és kiemelkedik a víztaszító képességtől. Az ebből az anyagból készült termék alkalmas minden igényes és extrém sporttevékenységhez. FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozza a testhőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérsékletet. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot garantál. Kabátok » Téli kabátok » Nők sídzseki Nordblanc Virágozzon fekete NBWJL7542_CRN

Termék Nők sídzseki Nordblanc Virágozzon fekete NBWJL7542_CRN termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Nők sídzseki Nordblanc Virágozzon fekete NBWJL7542_CRN - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Nők sídzseki Nordblanc Virágozzon fekete NBWJL7542_CRN - ár és elérhetőség előzményei

Nők sídzseki Nordblanc Virágozzon fekete NBWJL7542_CRN - egyéb érdekes termékek

Nők sídzseki Nordblanc Virágozzon fekete NBWJL7542_CRN - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?