Női szabadtéri dzseki Nordblanc Bonyolult fekete NBSJL7606_CRN

Női szabadtéri dzseki Nordblanc Bonyolult fekete NBSJL7606_CRN

Női szabadtéri dzseki Nordblanc Bonyolult fekete NBSJL7606_CRN

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 47 571 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női szabadtéri dzseki Nordblanc Bonyolult fekete NBSJL7606_CRN - termékleírás

Női szabadtéri dzseki Nordblanc Bonyolult fekete NBSJL7606_CRN Ideális, különösen a tavaszi és az őszi hónapokban. Vízálló, nyújtható és tartós TERATEX® 20000 Membrane Core anyagból készült. Nagyszerű a nagyobb kihívást jelentő körülmények között is, ahol megvéd a váratlan esőtől és széltől.Ez a hardshell outdoor kabát különösen alkalmas a tavaszi és őszi hónapokban, vagy nyáron a magasabb hegyekben, ahol hó lepheti meg. A hónaljban cipzáras szellőzéssel van ellátva. Megbízhatóan védi Önt hosszabb túrákon és rövidebb vidéki kirándulásokon. Kialakításának köszönhetően természetesen a városba is alkalmas. A kiváló minőségű, rugalmas 3LL TERATEX® 20000 Membrane maganyag alkalmazkodik minden mozdulatához. Nagyon tartós, légáteresztő és vízálló, így kedvezőtlen és változékony időjárás esetén is alkalmas. A vízálló cipzárak és a ragasztott varratok jelentősen javítják a kabát vízállóságát. Előnyök: Szélálló Ellenáll még az erős széllökéseknek is, és kényelmesen tartja Önt a nehéz időjárási körülmények között és igényes helyzetekben Vízálló Vízálló, hogy megvédje Önt a változó időjárás ellen, szárazon tartsa, és lehetővé tegye, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Lélegző Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén.Fényvisszaverő elemek A fényvisszaverő elemek sokszor növelik láthatóságát sötétben és sötétben. Ragasztott varratok Magas hőmérsékletű ragasztott szalag alkalmazásával a tű varrása közbeni behatolása után keletkező furatok 100% -os gyógyulását érjük el. TERATEX® 20000ELP membránmag Az ELP jelzésű membránok kifejezetten a nők hőmérsékletszabályozási igényeihez vannak optimalizálva. A tökéletes membránanyag extrém vízállósággal és légáteresztő képességgel rendelkezik. A kompromisszumok nélküli anyagfunkció és a szuper vízlepergető képesség megvéd a szélsőséges időjárási ingadozásoktól. Az intelligens légáteresztő funkció minden időjárási körülmények között biztosítja a hőáramlást. Az ebből az anyagból készült terméket nagyon igényes szabadtéri tevékenységekhez és különösen extrém sporttevékenységekhez tervezték. Kabátok » Softshell kabátok » Női szabadtéri dzseki Nordblanc Bonyolult fekete NBSJL7606_CRN

Termék Női szabadtéri dzseki Nordblanc Bonyolult fekete NBSJL7606_CRN csoport termékei között található Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Női szabadtéri dzseki Nordblanc Bonyolult fekete NBSJL7606_CRN - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női szabadtéri dzseki Nordblanc Bonyolult fekete NBSJL7606_CRN - ár és elérhetőség előzményei

Női szabadtéri dzseki Nordblanc Bonyolult fekete NBSJL7606_CRN - egyéb érdekes termékek

Női szabadtéri dzseki Nordblanc Bonyolult fekete NBSJL7606_CRN - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?