Férfiak sídzseki Nordblanc Nulla alatti sötétkék NBWJM7500_MOB

Férfiak sídzseki Nordblanc Nulla alatti sötétkék NBWJM7500_MOB

Férfiak sídzseki Nordblanc Nulla alatti sötétkék NBWJM7500_MOB

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 123 015 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfiak sídzseki Nordblanc Nulla alatti sötétkék NBWJM7500_MOB - termékleírás

Férfiak sídzseki Nordblanc Nulla alatti sötétkék NBWJM7500_MOB 'Kifinomult NORDBLANC sí dzseki. Az új sztreccs anyag a lehető legmagasabb szintű TORAY DERMIZAX™ membránnal vízálló és rendkívül légáteresztő. Az anyagot TEFLON Fabric protector technológiával kezelik az erős víz- és foltlepergető képesség, valamint a könnyebb karbantartás érdekében. A varrások az elérhető legjobb technológiával vannak ragasztva. A hővisszaverő TERAHEAT bélés ezüst pöttyökkel visszaveri a keletkező testhőt, és optimális hőkomfortot biztosít. A dupla belső gallér véd a hideg vagy a hó behatolása ellen a nyak mögött. Előnyök Ragasztott varratok A magas hőmérsékleten ragasztott szalag alkalmazásával a varrás során a tű behatolása által okozott lyukak 100%-os lezárása érhető el. Ennek köszönhetően a termék teljesen vízálló, még azokon a területeken is, ahol a varratok ragasztva vannak. Szélálló Az erős széllökéseknek is ellenáll, és szélsőséges időjárási körülmények között és kihívást jelentő helyzetekben is kényelmesen tartja Önt. Vízálló A vízállóság megvéd a változó időjárás ellen, szárazon tart, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Lélegző Segít szabályozni a testhőmérsékletet, és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárási körülmények között. Üreges szál Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. Elasztikus A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Felszerelés vízálló cipzárak szellőző cipzárak ragasztott varratok derékszíj rendszer dupla hüvely levehető kapucni belső mellzseb belső hálós zsebek a szemüveg számára mobiltelefon zseb skipass zseb Anyagok és karbantartás Felső anyag:Bélés: 96% poliészter 4% elasztán INVISTA THERMOLITE® technológia Könnyű hőszigetelő töltelék, amelyet rendkívül alacsony hőmérsékletre tervezett termékekben használnak. Az üreges magszálak rendelkeznek a legjobb szigetelési tulajdonságokkal, és nagyon könnyűek. Ezt a terméket nagyon igényes szabadtéri tevékenységekhez és különösen extrém sporttevékenységekhez tervezték. Kabátok » Téli kabátok » Férfiak sídzseki Nordblanc Nulla alatti sötétkék NBWJM7500_MOB

Termék Férfiak sídzseki Nordblanc Nulla alatti sötétkék NBWJM7500_MOB termékcsoporthoz tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfiak sídzseki Nordblanc Nulla alatti sötétkék NBWJM7500_MOB - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Férfiak sídzseki Nordblanc Nulla alatti sötétkék NBWJM7500_MOB - ár és elérhetőség előzményei

Férfiak sídzseki Nordblanc Nulla alatti sötétkék NBWJM7500_MOB - egyéb érdekes termékek

Férfiak sídzseki Nordblanc Nulla alatti sötétkék NBWJM7500_MOB - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?