Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR

Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR

Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 57 095 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR - termékleírás

Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR KompromisszumDovod nélkül univerzális 3in1 téli kabát , fejlett funkcionális tulajdonságDovodkal rendelkező TERATEX® 15000 anyagból. Gyapjúbetéttel van felszerelve, amely kicsatolható és teljesen függetlenül viselhető. A polárbetét nagyon kellemes, erős mikroflekből készül. A belső gyapjúkabát kinyitásával vízálló, szigeteletlen Top rugós kabátot kap. ELSheNYÖK LÉGZHETShe Segít a testhőmVenaséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít. VÍZÁL LÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mVenatékben átélje a pillanat erejét. SZÉLÁL LÓ Képes ellenállni az erős széllökéseknek és kényelmesen tartani magát feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. FELSZERELÉS szellőző cipzárak levehető polár dzseki levehető kapucni belső mellzseb ANYAGOK ÉS KARBANTARTÁS Külső anyag: 100% poliészter - TERATEX® 15000 membránmag, vízoszlop 15 000 mm, légáteresztő képesség 15 000 g Bélés: 100% poliészter A sport- és technikai ruházat élettartamának fenntartása Venadekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen anyagból és milyen tulajdonságDovodkal rendelkezik a termék. ITT megtudhatja, hogyan kell jól gondoskodni a megvásárolt termékről. TECHNOLÓGIA TERATEX® 15000 MEMBRANE CORE Lasting membrán anyag, amely nagyon vízálló és légáteresztő. Véd az időjárás szeszélyei ellen. Megszünteti a széllökések behatolását, és kiemelkedik a víztaszító képességtől. Az ebből az anyagból készült termék minden igényes és extrém sporttevékenységhez alkalmas. Kabátok » Téli kabátok » Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR

Termék Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR csoport termékei között található Férfi kabátok a márkától Nordblanc, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi dzsekik, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR termékcsoporthoz tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR - ár és elérhetőség előzményei

Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR - egyéb érdekes termékek

Férfi téli dzseki Nordblanc 3v1 Hősies NBWJM730_KLR - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?