Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP

Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP

Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 44 714 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP - termékleírás

Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP Férfi sí dzseki NORDBLANC UNDIVIDED TERATEX® 10000 sztreccs anyagból. A NORDBLANC UNDIVIDED kabátot téli sportokhoz tervezték. TERATEX® 10000 vízálló sztreccs anyag membránnal. A FURTHERM® hőszigetelés ideális hőkomfortot biztosít. Ez a kabát egész télen kitart, és minden olyan tevékenységgel megbirkózik, amely tipikusan téli. Kifinomult design, amely a lejtőkön és a városban egyaránt használható. SZÉLÁLLÓ Ellenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. HOLLOW TRAIN Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. FELSZERELÉS vízálló cipzárak derékszíj rendszer belső rugalmas mandzsetta az ujjban belső mellzseb belső hálózseb TERATEX® 10000 MAG A NORDBLANC funkcionális anyagból készült felületkezelések felső kategóriájának közepes változata. Vízálló anyag, amely taszítja a vizet a szövet felületéről, miközben biztosítja a szükséges vízszigetelést, légáteresztő képességet és kiküszöböli a széllökések behatolását. Az ebből az anyagból készült termék alkalmas normál sporttevékenységekhez és mindennapi használatra. FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozza a testhőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérsékletet. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot garantál. Külső anyag: tERATEX® 10000, vízoszlop 10 000 mm, légáteresztő képesség 8 000 g Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter Kabátok » Sport kabátok » Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP

Termék Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP termékcsoporthoz tartozik Férfi kabátok a márkától Nordblanc, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi dzsekik, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP termékcsoporthoz tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP - ár és elérhetőség előzményei

Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP - egyéb érdekes termékek

Férfi téli kabát NORDBLANC UNDIVIDED sárga NBWJM7941_ZKP - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?