Férfi síkabát Nordblanc Excited NBWJM7749_KYZ #782926

Férfi síkabát Nordblanc Excited NBWJM7749_KYZ #782926

Férfi síkabát Nordblanc Excited NBWJM7749_KYZ #782926

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 54 238 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi síkabát Nordblanc Excited NBWJM7749_KYZ - termékleírás

Férfi síkabát Nordblanc Excited NBWJM7749_KYZ NORDBLANC EXCITED férfi kifinomult sí dzseki TERATEX® X15000 sztreccs anyagból.A TERATEX® X15000 stretch anyagból készült, membránnal ellátott NORDBLANC EXCITED sídzseki rendkívül vízálló. A kabát még zord időjárás esetén is megvéd a nedvesedéstől, a FURTHERM® hőszigetelés pedig ideális hőkomfortot biztosít. A belső zsebek, a síbérlet zsebe az ujján és más apró részletek teszik ezt a kabátot ideálissá mindenféle síeléshez. A modern kialakításnak köszönhetően a kabát alkalmas városi használatra.Egyetlen hópehely sem fog átjutni a jól illeszkedő ujjak rugalmas dupla mandzsettáján és a továbbfejlesztett derékpánton. A kapucni 4 különböző módon húzható le és állítható be, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson.   SZÉLÁLLÓ Ellenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. HOLLOW TRAIN Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. FELSZERELÉS vízálló cipzárak szellőző cipzárak derékszíj rendszer dupla hüvely levehető kapucni belső mellzseb belső hálós zsebek a szemüveg számára skipass zseb Kabátok » Téli kabátok » Férfi síkabát Nordblanc Excited NBWJM7749_KYZ

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi kabátok a márkától Nordblanc, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Férfi síkabát Nordblanc Excited NBWJM7749_KYZ #782926 termékcsoporthoz tartozik Férfi dzsekik, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi síkabát Nordblanc Excited NBWJM7749_KYZ - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Férfi síkabát Nordblanc Excited NBWJM7749_KYZ - ár és elérhetőség előzményei

Férfi síkabát Nordblanc Excited NBWJM7749_KYZ - egyéb érdekes termékek

Férfi síkabát Nordblanc Excited NBWJM7749_KYZ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?