Férfi sport kabát Nordblanc Részecske kék NBWJM7524_KLR

Férfi sport kabát Nordblanc Részecske kék NBWJM7524_KLR

Férfi sport kabát Nordblanc Részecske kék NBWJM7524_KLR

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 41 857 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi sport kabát Nordblanc Részecske kék NBWJM7524_KLR - termékleírás

Férfi sport kabát Nordblanc Részecske kék NBWJM7524_KLR A NORDBLANC PARTICLE férfi sportdzseki egy környezetbarát és fenntartható pehelyalternatívával, a THERMOLITE® T-Down EcoMade-del van töltve, amelyet elöl és hátul szigetelt és rendkívül rugalmas softshell anyaggal kombinálnak.A sportdzseki elöl és hátul szigetelt és szélálló, a többi rész rendkívül rugalmas és szigetelt softshell SOFTSHIELD®10000 , amely lehetővé teszi a kabát rugalmasságát és elősegíti a mozgásszabadságot. A szigetelt részek tartós anyagból készülnek, a töltelék a környezetbarát és fenntartható pehelyalternatívából, a THERMOLITE® T-Down EcoMade-ből készült, amely kiválóan megtartja a hőt, és megbízhatóan véd a huzat ellen. A könnyű sportdzseki rendkívül ergonomikus és funkcionális szabású. Szélálló  Ellenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VízállóA vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Lélegző Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. Alacsony súlyA könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít. Elasztikus Rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Fényvisszaverő elemek A fényvisszaverő elemek sokszor növelik láthatóságát sötétben és sötétben. SOFTSHIELD® TERATEX® 10000 Funkcionális kültéri anyag igényes szabadtéri tevékenységekhez. Fő előnyei a rugalmasság, a hőszigetelés, a kiváló szél- és vízálló tulajdonságok, valamint a tökéletes légáteresztő képesség. Az anyag egy háromrétegű laminátumból áll, ahol az anyagok megfelelő kombinációja könnyű, puha, rugalmas, kiváló hőszigeteléssel rendelkező softshellt eredményez. THERMOLITE® ECOMADE T-DOWN A THERMOLITE® EcoMade T-DOWN technológia 100%-ban újrahasznosított PET-palackokból készül. Ez az 500 köbcentis szintetikus szigetelés számos előnnyel rendelkezik a pehellyel szemben: nagyobb térfogatú, jobb nedvességállósággal, még nedves állapotban is melegít, és gyorsabban szárad. Ez a technológia légáteresztő, puha és bolyhos, valamint nagyfokú összenyomhatóságot (csomagolhatóságot) és gyors regenerálódást biztosít. Kabátok » Sport kabátok » Férfi sport kabát Nordblanc Részecske kék NBWJM7524_KLR

Termék Férfi sport kabát Nordblanc Részecske kék NBWJM7524_KLR csoport termékei között található Férfi kabátok a márkától Nordblanc, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi sport kabát Nordblanc Részecske kék NBWJM7524_KLR - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Férfi kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Férfi sport kabát Nordblanc Részecske kék NBWJM7524_KLR - ár és elérhetőség előzményei

Férfi sport kabát Nordblanc Részecske kék NBWJM7524_KLR - egyéb érdekes termékek

Férfi sport kabát Nordblanc Részecske kék NBWJM7524_KLR - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?