Design asztali lámpa Rashid 62 cm fekete-arany

Design asztali lámpa Rashid 62 cm fekete-arany

Design asztali lámpa Rashid 62 cm fekete-arany

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 51 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design asztali lámpa Rashid 62 cm fekete-arany - termékleírás

Design asztali lámpa Rashid 62 cm fekete-arany A tervező Rashid asztali lámpa biztosan nem marad észrevétlen. A lámpa önmagában eredeti. A ginkgo alakú alapon egy nagy, kerek fekete árnyalat áll. A sötét árnyalat lehetővé teszi a fény enyhe tompítását. A fekete és az arany nemes kombinációja könnyedén kombinálható sokféle stílussal és színnel. A fényes két arany ginkgo levél megkoronázza a lámpa dizájnját, és szemet gyönyörködtetővé válik, amely minden nappalit valami különlegességgel ruház fel. Vigyen szikrát belső terébe egy stílusos Rashid lámpa formájában. Méret: 40cm x 62cm x 40cm (sz x ma x mé)Árnyékoló mérete: 40cm x 20cm x 40cm (sz x ma x mé)Kábel hossza: 190cmFényforrás: 1x E27 max. 25W (nem tartozék)Anyag: alumínium ötvözet, márvány, szövetSzín: fekete, arany

Termék Design asztali lámpa Rashid 62 cm fekete-arany termékcsoporthoz tartozik Asztali lámpák, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az 000000, az anyag az fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design asztali lámpa Rashid 62 cm fekete-arany - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaLámpák, Asztali lámpák, Tervezők
MárkaLuxD
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design asztali lámpa Rashid 62 cm fekete-arany - ár és elérhetőség előzményei

Design asztali lámpa Rashid 62 cm fekete-arany - egyéb érdekes termékek

Design asztali lámpa Rashid 62 cm fekete-arany - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?