Design asztali lámpa Felicity 36 cm fekete

Design asztali lámpa Felicity 36 cm fekete

Design asztali lámpa Felicity 36 cm fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 53 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design asztali lámpa Felicity 36 cm fekete - termékleírás

Design asztali lámpa Felicity 36 cm fekete A Felicity asztali lámpa az elegancia és a modern stílus megtestesítője. Ennek az asztali lámpának a dizájnja igazán bájos és praktikus egyben. A széles árnyékolónak köszönhetően a lámpa tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába vagy nappaliba, de akár otthoni iroda kiegészítőjeként is használható. A lámpához E27 típusú izzók készültek, amelyek nem részei a szállításnak. Ezért ne felejtse el külön megvásárolni őket. Különösen harmonikusan tűnik ki a fekete dizájnú otthoni kiegészítőkkel kombinálva. Vigyen szikrát belső terébe a stílusos Felicity lámpa formájában. Méret: 36cm x 57cm x 36cm (sz x ma x mé)Ernyő átmérő: 36cmErnyõ magassága: 11cmKábel hossza: 200cmAnyag: vasFényforrás: 2x E27 max. 40W (nem tartozék)Védettségi fokozat: IP20Szín: fekete, arany

Ez a termék a kategóriába tartozik Asztali lámpák, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 000000, az anyag az fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Design asztali lámpa Felicity 36 cm fekete csoport termékei között található Modern asztali lámpák, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat 000000, az anyagból fém, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design asztali lámpa Felicity 36 cm fekete - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaLámpák, Asztali lámpák, Modern asztali lámpák
MárkaSofahouse
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design asztali lámpa Felicity 36 cm fekete - ár és elérhetőség előzményei

Design asztali lámpa Felicity 36 cm fekete - egyéb érdekes termékek

Design asztali lámpa Felicity 36 cm fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?