Design asztali lámpa Madigan 56 cm fekete-ezüst

Design asztali lámpa Madigan 56 cm fekete-ezüst

Design asztali lámpa Madigan 56 cm fekete-ezüst

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 55 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design asztali lámpa Madigan 56 cm fekete-ezüst - termékleírás

Design asztali lámpa Madigan 56 cm fekete-ezüst Ha rengeteg fényt és egy kis extravaganciát szeretne vinni szobájába, akkor itt a rendkívül vonzó és extravagáns Madigan lámpa. A lámpa önmagában eredeti. Egy nagy, kerek fekete árnyalat koponya alakú alapon áll. A sötét árnyalat lehetővé teszi a fény enyhe tompítását. A fekete és ezüst nemes kombinációja könnyedén kombinálható sokféle stílussal és színnel. A fényes koponya megkoronázza a lámpa dizájnját, és olyan vonzerővé válik, amely minden nappalit valami különlegességgel ruház fel. A dizájndarab vonzza vendégei tekintetét. Méret: 40cm x 56cm x 40cm (sz x ma x mé)Árnyékoló mérete: 40cm x 20cm x 40cm (sz x ma x mé)Kábel hossza: 195cmFényforrás: 1x E27 max. 25W (nem tartozék)Anyag: alumínium ötvözet, márvány, szövetSzín: fekete, ezüst

Termék Design asztali lámpa Madigan 56 cm fekete-ezüst csoport termékei között található Asztali lámpák, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az 000000, az anyag az fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kis asztalok, a márkához tartozik LuxD, a színváltozat az 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Design asztali lámpa Madigan 56 cm fekete-ezüst termékcsoporthoz tartozik Kis lámpák, a márkához tartozik LuxD, a színváltozat az 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design asztali lámpa Madigan 56 cm fekete-ezüst - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaLámpák, Asztali lámpák, Kis asztalok, Kis lámpák
MárkaLuxD
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design asztali lámpa Madigan 56 cm fekete-ezüst - ár és elérhetőség előzményei

Design asztali lámpa Madigan 56 cm fekete-ezüst - egyéb érdekes termékek

Design asztali lámpa Madigan 56 cm fekete-ezüst - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?