Design asztali lámpa Kaavia 55 cm fehér / fekete

Design asztali lámpa Kaavia 55 cm fehér / fekete

Design asztali lámpa Kaavia 55 cm fehér / fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 54 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design asztali lámpa Kaavia 55 cm fehér / fekete - termékleírás

Design asztali lámpa Kaavia 55 cm fehér / fekete Az eredeti asztali lámpa nagyszerű kiegészítője minden modern vagy skandináv enteriőrnek. A Kaavia önmagában is eredeti. A klasszikus fehér árnyalat meleg és hívogató fényt biztosít, míg a fém talp geometriai akcentust kölcsönöz bármely nappalinak, hálószobának vagy otthoni irodának. A nemes színkombináció könnyen kombinálható sokféle stílussal és színnel. Helyezze a lámpát egy kis asztalra, egy polcra, vagy egyszerűen töltsön ki vele egy üres helyet. Ez a minimalista formájú és kellemes színvilágú darab elbűvölő és otthonos hangulatot kölcsönöz a térnek. Méret: 35cm x 55cm x 35cm (sz x ma x mé)Ernyő átmérő: 15cmErnyő magassága: 15cmKábel hossza: 200cmAnyag: fémFényforrás: E27 max. 40W (nem tartozék)Védettségi fokozat: IP20Szín: fehér, fekete

Termék Design asztali lámpa Kaavia 55 cm fehér / fekete termékcsoporthoz tartozik Asztali lámpák, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 000000, az anyag az fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design asztali lámpa Kaavia 55 cm fehér / fekete - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaLámpák, Asztali lámpák
MárkaSofahouse
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design asztali lámpa Kaavia 55 cm fehér / fekete - ár és elérhetőség előzményei

Design asztali lámpa Kaavia 55 cm fehér / fekete - egyéb érdekes termékek

Design asztali lámpa Kaavia 55 cm fehér / fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?