Design asztali lámpa Gorilla 60 cm fekete-ezüst

Design asztali lámpa Gorilla 60 cm fekete-ezüst

Design asztali lámpa Gorilla 60 cm fekete-ezüst

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 114 660 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design asztali lámpa Gorilla 60 cm fekete-ezüst - termékleírás

Design asztali lámpa Gorilla 60 cm fekete-ezüst Nem hagyományos, időtálló, eredeti alappal. Az elegáns Gorilla asztali lámpa garantáltan kellemes hangulatot varázsol otthonába. A lámpa önmagában eredeti. Egy nagy, kerek fekete árnyalat ezüst alapon áll, fényes, részletgazdag gorilla formájában. A kézzel készített gorilla figura lenyűgöz autentikus dizájnjával, és kétségtelenül mindenki figyelmét magára vonzza.A sötét árnyalat lehetővé teszi a fény enyhén tompítását. A fekete és ezüst nemes kombinációja könnyedén kombinálható sokféle stílussal és színnel. Vigyen szikrát belső terébe egy stílusos Gorilla lámpa formájában. Méret: 40cm x 60cm x 40cm (sz x ma x mé)Árnyékoló mérete: 40cm x 25cm x 40cm (sz x ma x mé)Fényforrás: 1x E27 max. 40W (nem tartozék)Anyag: alumínium ötvözet, szövetSzín: fekete, ezüst

Termék Design asztali lámpa Gorilla 60 cm fekete-ezüst csoport termékei között található Asztali lámpák, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az 000000, az anyag az fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design asztali lámpa Gorilla 60 cm fekete-ezüst - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaLámpák, Asztali lámpák
MárkaLuxD
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design asztali lámpa Gorilla 60 cm fekete-ezüst - ár és elérhetőség előzményei

Design asztali lámpa Gorilla 60 cm fekete-ezüst - egyéb érdekes termékek

Design asztali lámpa Gorilla 60 cm fekete-ezüst - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?