Design asztali lámpa Calanthe 56 cm arany

Design asztali lámpa Calanthe 56 cm arany

Design asztali lámpa Calanthe 56 cm arany

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 73 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design asztali lámpa Calanthe 56 cm arany - termékleírás

Design asztali lámpa Calanthe 56 cm arany Ez a kivételes Calanthe asztali lámpa garantáltan mindenki figyelmét felkelti. A lámpa talpa egymásba fonódó ezüst téglalapokból áll, amelyek tömör fekete-arany fémtalpon nyugszanak. A fekete négyzet alakú szövetbúra követi az alap kialakítását, és kiemeli az asztali lámpa modern varázsát. Az asztali lámpa modern és időtlen dizájnját könnyedén beillesztheti különböző stílusokba. A Calanthe lámpát sokféleképpen használhatod - akár a nappaliban a kanapé mellett, akár a hálószobában éjszakai lámpaként vagy a kredencén -, fantáziádnak nincs határa. Méret: 40cm x 56cm x 25cm (sz x ma x mé)Árnyékoló mérete: 40cm x 25cm x 25cm (sz x ma x mé)Kábel hossza: 160cmFényforrás: 1x E27 max. 60W (nem tartozék)Anyag: fém, szövetSzín: fekete, arany

Termék Design asztali lámpa Calanthe 56 cm arany termékcsoporthoz tartozik Asztali lámpák, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az 000000, az anyag az fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design asztali lámpa Calanthe 56 cm arany - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaLámpák, Asztali lámpák
MárkaLuxD
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design asztali lámpa Calanthe 56 cm arany - ár és elérhetőség előzményei

Design asztali lámpa Calanthe 56 cm arany - egyéb érdekes termékek

Design asztali lámpa Calanthe 56 cm arany - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?