Asztali lámpa sárgaréz, 3 fokozatú, érintőképernyős dimmerrel, LED-del - Tilly

Asztali lámpa sárgaréz, 3 fokozatú, érintőképernyős dimmerrel, LED-del - Tilly

Asztali lámpa sárgaréz, 3 fokozatú, érintőképernyős dimmerrel, LED-del - Tilly

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 257,30 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztali lámpa sárgaréz, 3 fokozatú, érintőképernyős dimmerrel, LED-del - Tilly - termékleírás

A modern Tilly asztali lámpa gyönyörű dizájnjával bármely nappaliba vagy hálószobába illeszkedik. Ez az asztali lámpa békét és hangulatot biztosít a szobájában. A 3 fokozatú érintéses dimmernek köszönhetően Ön határozza meg a fény erősségét. 100%-os funkcionális fénytől minimum 30%-os légköri fényig terjedhet. Az érintés funkcióval tompíthatja, a láb megérintésével a lámpa elhalványul. Így minden helyiségben tökéletes hangulatot teremthet. Az ernyő fehér műanyagból készült, a lába pedig sárgarézzel van bevonva, ami egyedi tapintást kölcsönöz neki. A Tilly asztali lámpa mérete 20 cm magas és 15 cm átmérőjű. Ehhez a lámpához 3000 Kelvin és 245 lumen G9 fényforrás tartozik. Annak ellenére, hogy a lámpa szép méretű, sok karaktert mutat.

Ezt a terméket a csoportban találja LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Termék Asztali lámpa sárgaréz, 3 fokozatú, érintőképernyős dimmerrel, LED-del - Tilly termékcsoporthoz tartozik Asztali lámpák, márka kínálatában szerepel Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Modern asztali lámpák, a márka gyártja Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Asztali lámpa sárgaréz, 3 fokozatú, érintőképernyős dimmerrel, LED-del - Tilly - termék paraméterei

Asztali lámpa sárgaréz, 3 fokozatú, érintőképernyős dimmerrel, LED-del - Tilly - ár és elérhetőség előzményei

Asztali lámpa sárgaréz, 3 fokozatú, érintőképernyős dimmerrel, LED-del - Tilly - egyéb érdekes termékek

Asztali lámpa sárgaréz, 3 fokozatú, érintőképernyős dimmerrel, LED-del - Tilly - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?