Asztali lámpa sárgaréz LED-del, érintéssel szabályozható - Jano

Asztali lámpa sárgaréz LED-del, érintéssel szabályozható - Jano

Asztali lámpa sárgaréz LED-del, érintéssel szabályozható - Jano

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 18 518,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztali lámpa sárgaréz LED-del, érintéssel szabályozható - Jano - termékleírás

Felhasználhatná a modern belső tér frissítését? Akkor a Jano asztali lámpa az, amit keres! Az asztali lámpa acélból készült, arany és fehér színben. A lámpa LED világítása be van építve a lámpatestbe. A lámpa teljes mérete 16 cm magas, 12 cm hosszú és 12 cm széles. A LED fogyasztása 5 watt, és átlagosan 25 000 égési órát bír. A nagy, akár 580 lumen fénykibocsátásnak köszönhetően az asztali lámpa funkcionális világításra is alkalmas. Ehhez a lámpához kábel és csatlakozó tartozik. A zsinór 150 cm hosszú. Hozzon extra hangulatot otthonába az érintéses dimmerrel. Ehhez az asztali lámpához dimmer is tartozik. A Jano szabályozható, így könnyen szabályozható a hangulat. Ne habozz tovább, és menj Janóért!

Termék Asztali lámpa sárgaréz LED-del, érintéssel szabályozható - Jano termékcsoporthoz tartozik LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Asztali lámpák, márka kínálatában szerepel Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Termék Asztali lámpa sárgaréz LED-del, érintéssel szabályozható - Jano termékcsoporthoz tartozik Modern asztali lámpák, a márka gyártja Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Asztali lámpa sárgaréz LED-del, érintéssel szabályozható - Jano - termék paraméterei

Asztali lámpa sárgaréz LED-del, érintéssel szabályozható - Jano - ár és elérhetőség előzményei

Asztali lámpa sárgaréz LED-del, érintéssel szabályozható - Jano - egyéb érdekes termékek

Asztali lámpa sárgaréz LED-del, érintéssel szabályozható - Jano - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?