Asztali lámpa sötétszürke, LED-del 3 fokozatban, érintéssel szabályozható - Mirko

Asztali lámpa sötétszürke, LED-del 3 fokozatban, érintéssel szabályozható - Mirko

Asztali lámpa sötétszürke, LED-del 3 fokozatban, érintéssel szabályozható - Mirko

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 18 689,30 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztali lámpa sötétszürke, LED-del 3 fokozatban, érintéssel szabályozható - Mirko - termékleírás

A Mirko asztali lámpa egyedi megjelenés minden enteriőrben! Paul Neuhaus asztali lámpája sötétszürke, fehér üveggel készült. Mirko magassága 15 cm, átmérője 12 cm. A zsinór hossza 150 cm. Az asztali lámpa 3 fokozatban szabályozható beépített fényerőszabályzóval. Így a 100%-os fényről (funkcionális világítás) 60%-ra és 30%-ra (hangulatvilágítás) léphet át. Gyönyörű és minden helyzetben használható. Továbbá az asztali lámpa integrált (nem cserélhető) fényforrással van felszerelve. A ház minden szobája frissítést kap a Mirko gyönyörű megjelenésének köszönhetően.

Termék Asztali lámpa sötétszürke, LED-del 3 fokozatban, érintéssel szabályozható - Mirko csoport termékei között található LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Asztali lámpák, márka kínálatában szerepel Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Termék Asztali lámpa sötétszürke, LED-del 3 fokozatban, érintéssel szabályozható - Mirko termékcsoporthoz tartozik Asztali LED lámpák a márkától Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Asztali lámpa sötétszürke, LED-del 3 fokozatban, érintéssel szabályozható - Mirko - termék paraméterei

Asztali lámpa sötétszürke, LED-del 3 fokozatban, érintéssel szabályozható - Mirko - ár és elérhetőség előzményei

Asztali lámpa sötétszürke, LED-del 3 fokozatban, érintéssel szabályozható - Mirko - egyéb érdekes termékek

Asztali lámpa sötétszürke, LED-del 3 fokozatban, érintéssel szabályozható - Mirko - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?