Asztali lámpa, sötétszürke, LED-del újratölthető, érintőképernyős dimmerrel - Renata

Asztali lámpa, sötétszürke, LED-del újratölthető, érintőképernyős dimmerrel - Renata

Asztali lámpa, sötétszürke, LED-del újratölthető, érintőképernyős dimmerrel - Renata

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 857,30 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztali lámpa, sötétszürke, LED-del újratölthető, érintőképernyős dimmerrel - Renata - termékleírás

A megfelelő kültéri világítás döntő szerepet játszik a kert hangulatának meghatározásában. Biztosan jó helyen jár a Renata kültéri lámpával! Műanyagból készült acéllal és sötétszürke színű. Ez a lámpa beépített LED világítással van felszerelve. A lámpa átmérője 11,1 cm, magassága 32,8 cm. Az érintés funkcióval könnyedén tompíthatja a lámpát. Az IP44-es IP-értéknek köszönhetően a lámpát a szabadban, védett helyen helyezheti el, például a házhoz vagy a tető alá. Azonban beltéri asztali lámpaként is szolgálhat. Ne habozz tovább és válaszd Renátát!

Termék Asztali lámpa, sötétszürke, LED-del újratölthető, érintőképernyős dimmerrel - Renata termékcsoporthoz tartozik LED lámpák, a márkához tartozik Newgarden az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Asztali lámpák, márka kínálatában szerepel Newgarden az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Termék Asztali lámpa, sötétszürke, LED-del újratölthető, érintőképernyős dimmerrel - Renata termékcsoporthoz tartozik LED világítás, márka kínálatában szerepel Newgarden az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Asztali lámpa, sötétszürke, LED-del újratölthető, érintőképernyős dimmerrel - Renata - termék paraméterei

Asztali lámpa, sötétszürke, LED-del újratölthető, érintőképernyős dimmerrel - Renata - ár és elérhetőség előzményei

Asztali lámpa, sötétszürke, LED-del újratölthető, érintőképernyős dimmerrel - Renata - egyéb érdekes termékek

Asztali lámpa, sötétszürke, LED-del újratölthető, érintőképernyős dimmerrel - Renata - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?