Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel - Renata

Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel - Renata

Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel - Renata

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 857,30 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel - Renata - termékleírás

Felkészült a kertje a tervezési stílusra? Renátával teljessé teszi kertjét. A kültéri lámpa műanyagból, acélból készül, szürke és fehér színben. A lámpa LED világítása be van építve a lámpatestbe. A kültéri lámpa átmérője 11,1 cm, magassága 32,8 cm. Ezt az asztali lámpát az érintés funkcióval egyszerűen tompíthatja. Így egy pillanat alatt nagyobb hangulatot teremthetsz. A kültéri asztali lámpa IP-értéke IP44. Ez alkalmassá teszi a kültéri védett helyekre. De beltéren is használható. Ne habozzon tovább, és menjen Renátához!

Termék Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel - Renata csoport termékei között található LED lámpák, a márkához tartozik Newgarden az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Asztali lámpák, márka kínálatában szerepel Newgarden az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Termék Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel - Renata termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Newgarden, az e-shopban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel - Renata - termék paraméterei

Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel - Renata - ár és elérhetőség előzményei

Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel - Renata - egyéb érdekes termékek

Asztali lámpa szürke színű LED-del, újratölthető érintőképernyős dimmerrel - Renata - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?