Stílusos szék Claudia világosbarna

Stílusos szék Claudia világosbarna

Stílusos szék Claudia világosbarna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 57 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos szék Claudia világosbarna - termékleírás

Stílusos szék Claudia világosbarna A Claudia szék egy lenyűgöző bútor, amely tökéletesen kiemeli a belső tér stílusát. Megjelenése modern, kissé rusztikus stílusú, de kiválóan beleillik az ipari hatást keltő környezetbe. A szék fő jellemzője egy elegáns, barna színű műbőr ülés. Ergonómikus formájának köszönhetően kényelmes ülést és tökéletes támaszt nyújt a hátnak. Az ülést négy stílusos fekete láb támasztja alá, kialakításukkal harmonikusan kiegészítik a szék elegáns megjelenését. Magasság: 78,5 cmSzélesség: 46,5 cmMélység: 54 cmÜlőrész magassága: 47 cmSzín: világosbarna, feketeAnyag: műbőr, fém A szék 2 db-os szettként kapható, az ár 1 db-ra vonatkozik.

Termék Stílusos szék Claudia világosbarna termékcsoporthoz tartozik Fém bútorok, a márka gyártja Furniria, a színváltozat az 8c662d, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Stílusos szék Claudia világosbarna - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFém
KategóriaBútor, Székek, Bárok, Fém bútorok
MárkaFurniria
Szín8c662d
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Stílusos szék Claudia világosbarna - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos szék Claudia világosbarna - egyéb érdekes termékek

Stílusos szék Claudia világosbarna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?