Stílusos szék Cindy szürke

Stílusos szék Cindy szürke

Stílusos szék Cindy szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 51 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos szék Cindy szürke - termékleírás

Stílusos szék Cindy szürke A Cindy szék egy elegáns bútor, amely népszerű retro stílusra emlékeztet. A formázott ülésé tökéletes támaszt nyújt a hátának. A textil huzat lágy szürke árnyalata ellentétben áll a fekete fém lábakkal. A jellegzetes varrás, amely a háttámla külső részét díszíti, megfelelő bájt ad a széknek. A szék gyönyörűen kitűnik az ebédlőben egy nagy, fekete elemekkel ellátott asztal mellett. Tökéletes kiegészítője lehet egy irodának vagy tárgyalónak is. Méret: 47 cm x 59 cm x 82 cm (H x Sz x Ma)Szín: szürke, feketeAnyag: textil, fém A szék 2 db-os szettként kapható, az ár 1 db-ra vonatkozik.

Termék Stílusos szék Cindy szürke csoport termékei között található Fém bútorok, a márka gyártja Dkton, a színváltozat az 000000, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Stílusos szék Cindy szürke - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaBútor, Székek, Fém bútorok
MárkaDkton
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Stílusos szék Cindy szürke - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos szék Cindy szürke - egyéb érdekes termékek

Stílusos szék Cindy szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?