Stílusos bárszék Claudia világosbarna

Stílusos bárszék Claudia világosbarna

Stílusos bárszék Claudia világosbarna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 75 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos bárszék Claudia világosbarna - termékleírás

Stílusos bárszék Claudia világosbarna A Claudia bárszék egy lenyűgöző bútor, amely tökéletesen kiemeli a belső tér stílusát. Megjelenése modern, kissé rusztikus stílusú, de kiválóan beleillik az ipari hatást keltő környezetbe. A szék fő jellemzője egy elegáns, szürke színű műbőr ülés. Ergonómikus formájának köszönhetően kényelmes ülést és tökéletes támaszt nyújt a hátnak. Az ülést négy stílusos fekete láb támasztja alá, kialakításukkal harmonikusan kiegészítik a szék elegáns megjelenését. A kereszttartók tökéletes stabilitást biztosítanak a bútor számára, kényelmes lábtámaszként is szolgálnak. Magasság: 96,5 cmSzélesség: 46 cmMélység: 49 cmÜlőrész magassága: 75 cmSzín: világosbarna, feketeAnyag: műbőr, fém

Ezt a terméket a csoportban találja Fém bútorok, a márka gyártja Furniria, a színváltozat az 8c662d, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Stílusos bárszék Claudia világosbarna - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFém
KategóriaBútor, Bárok, Fém bútorok
MárkaFurniria
Szín8c662d
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Stílusos bárszék Claudia világosbarna - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos bárszék Claudia világosbarna - egyéb érdekes termékek

Stílusos bárszék Claudia világosbarna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?