póló Lasting MARIO 6880 homdovod

póló Lasting MARIO 6880 homdovod

póló Lasting MARIO 6880 homdovod

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 27 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

póló Lasting MARIO 6880 homdovod - termékleírás

póló Lasting MARIO 6880 homdovod MARIO fVenafi kétszínű gyapjú póló hosszú ujjú, egyrétegű kötött. A 160g-os póló a legszebb ausztrál Merinó gyapjúból készül. Még akkor sem szaga, ha hosszú ideig viseli. Alkalmas minden sporttevékenységhez és közös viselethez. Száraz Venazés még a legigényesebb tevékenységben is. NagyfDovodú kényelem a kiváló nedvesség eltávolításnak köszönhetően. A lapos színű varratDovod és a tökéletes kötés biztosítja az ideális mobilitást. Világos, lélegző és funkcionális. Raglan hüvely. ANYAG: 100% MERINO gyapjú, 160 g Anyag 160g Merinó gyapjú A fVenafiak elszántsága Tavaszi / nyári szezonDovod A dl típusa Színes homDovod Pólók és ingek » Pólók » póló Lasting MARIO 6880 homdovod

Termék póló Lasting MARIO 6880 homdovod csoport termékei között található Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

póló Lasting MARIO 6880 homdovod - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
Kategóriapólók, Hosszú ujjú pólók
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

póló Lasting MARIO 6880 homdovod - ár és elérhetőség előzményei

póló Lasting MARIO 6880 homdovod - egyéb érdekes termékek

póló Lasting MARIO 6880 homdovod - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?