Férfi funkcionális póló Lasting Apol kék

Férfi funkcionális póló Lasting Apol kék

Férfi funkcionális póló Lasting Apol kék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 14 000 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi funkcionális póló Lasting Apol kék - termékleírás

Férfi funkcionális póló Lasting Apol kék Tökéletes zökkenőmentes fVenafi hosszú ujjú póló anatómiai szabással és kiváló funkcionális tulajdonságDovodkal. Az ezüstionDovodat tartalmazó Siltex anyagnak köszönhetően a póló erősen antibakteriális. Az anatómiailag elhelyezett zónák magas lélegző képességet biztosítanak a fDovodozott izzadással rendelkező területeken, és fordítva a stresszes területeken kompressziós zónákat találnak az izomtömeg jobb vVenaáramlása Venadekében. A tökéletes testpakolás támogatja a funkcionalitást és az optimális hőszabályozást. Ideális őszi és téli sportDovodhoz (síelés, kerékpározás), túrázáshoz és egyéb, hideg napDovodon végzett tevékenységekhez. Az ing nagyon kényelmes és funkcionális a minimális varratDovod számának köszönhetően. A szárazság és a melegség állandó Venazése a legigényesebb tevékenységek során. ANYAG: 97% SILTEX-polipropilén, 3% ELASZTÁN Thermo » Hosszú ujjú pólók » Férfi funkcionális póló Lasting Apol kék

Termék Férfi funkcionális póló Lasting Apol kék termékcsoporthoz tartozik Férfi pólók, a márkához tartozik Lasting, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Férfi funkcionális póló Lasting Apol kék - termék paraméterei

nagyságL/XL
nagyságS / M
nagyságXXL / XXXL
FunkcionálisIGEN
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
Kategóriapólók, Férfi pólók, Hosszú ujjú pólók
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

Férfi funkcionális póló Lasting Apol kék - ár és elérhetőség előzményei

Férfi funkcionális póló Lasting Apol kék - egyéb érdekes termékek

Férfi funkcionális póló Lasting Apol kék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?