Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld

Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld

Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 286 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld - termékleírás

Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld BELO fVenafi hosszú ujjú, gyapjú póló, 230g. neuvedeno illatos még akkor is, ha hosszú ideig viselik. Alkalmas minden sporttevékenységhez és alkalmi viselethez. Száraz Venazés még a legigényesebb tevékenységeknél is. Nagy kényelme a kiváló nedvességtartalomnak köszönhetően Lapos varratDovod és a tökéletes szövetkezelés garantálja az ideális mobilitást. Első rétegként alkalmazható télen vagy alkalmi viseletben. Könnyű, lélegző és funkcionális. ANYAG: 100% merinó gyapjú 18MC Thermo » Hosszú ujjú pólók » Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld

Termék Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld csoport termékei között található Férfi pólók, a márkához tartozik Lasting, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld termékcsoporthoz tartozik Merinó pólók a márkától Lasting, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
Kategóriapólók, Férfi pólók, Hosszú ujjú pólók, Merinó pólók
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld - ár és elérhetőség előzményei

Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld - egyéb érdekes termékek

Férfi merino póló Lasting BELO 6969 zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?