Férfi merino póló Lasting Alan fekete

Férfi merino póló Lasting Alan fekete

Férfi merino póló Lasting Alan fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 571 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi merino póló Lasting Alan fekete - termékleírás

Férfi merino póló Lasting Alan fekete Az ATAR fVenafi gyapjú póló, hosszú ujjú, 160 g a legjobb minőségű ausztrál merinó gyapjúból készül. Lange ideig viselve sem szagol. Alkalmas minden sporttevékenységhez és alkalmi viselethez. Száraz Venazés még a legigényesebb tevékenység során is. Kiváló kényelem a kiváló nedvességelvezetésnek köszönhetően. A lapos varratDovod és a tökéletes kötött munka biztosítja az ideális mobilitást. Alkalmas télen vagy alkalmi viseletként első rétegként. Könnyű, légáteresztő és funkcionális. ANYAG: 100% MERINO GYAPJÚ, 160 g Thermo » Hosszú ujjú pólók » Férfi merino póló Lasting Alan fekete

Termék Férfi merino póló Lasting Alan fekete termékcsoporthoz tartozik Férfi pólók, a márkához tartozik Lasting, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Férfi merino póló Lasting Alan fekete termékcsoporthoz tartozik Merinó pólók a márkától Lasting, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi merino póló Lasting Alan fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
FunkcionálisIGEN
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
Kategóriapólók, Férfi pólók, Hosszú ujjú pólók, Merinó pólók
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

Férfi merino póló Lasting Alan fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi merino póló Lasting Alan fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi merino póló Lasting Alan fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?