Funkcionális női póló Lasting ATALA-8480 szürke kiemelések

Funkcionális női póló Lasting ATALA-8480 szürke kiemelések

Funkcionális női póló Lasting ATALA-8480 szürke kiemelések

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 714 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Funkcionális női póló Lasting ATALA-8480 szürke kiemelések - termékleírás

Funkcionális női póló Lasting ATALA-8480 szürke kiemelések Tökéletes varrás nélküli női hosszú ujjú ing anatómiai szabással és kiváló funkcionális tulajdonságokkal. Az ezüstionokat tartalmazó Siltex anyagnak köszönhetően az ing rendkívül antibakteriális. Az anatómiailag elhelyezett zónák biztosítják a magas légáteresztést a fokozottan izzadó területeken, és éppen ellenkezőleg, a terhelt területeken kompressziós zónákat találsz az izomtömeg jobb vérkeringése érdekében. A tökéletes testhez illeszkedés elősegíti a funkcionalitást és az optimális hőszabályozást.Ideális őszi és téli sportokhoz (síelés, kerékpározás), túrázáshoz és egyéb tevékenységekhez a hideg napokon. A póló nagyon kényelmes és funkcionális a minimális számú varrásnak és az anatómiailag elhelyezett zónáknak köszönhetően. Maradjon száraz és meleg a legigényesebb tevékenységek során is. ANYAG 97% SILTEX-polipropilén, 3% ELASTAN   Thermo » Hosszú ujjú pólók » Funkcionális női póló Lasting ATALA-8480 szürke kiemelések

Termék Funkcionális női póló Lasting ATALA-8480 szürke kiemelések csoport termékei között található Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Funkcionális női póló Lasting ATALA-8480 szürke kiemelések - termék paraméterei

nagyságL/XL
nagyságS / M
nagyságXXS / XS
FunkcionálisIGEN
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
Kategóriapólók, Hosszú ujjú pólók
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

Funkcionális női póló Lasting ATALA-8480 szürke kiemelések - ár és elérhetőség előzményei

Funkcionális női póló Lasting ATALA-8480 szürke kiemelések - egyéb érdekes termékek

Funkcionális női póló Lasting ATALA-8480 szürke kiemelések - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?