Thermo póló Lasting ANGEL 9080 fekete

Thermo póló Lasting ANGEL 9080 fekete

Thermo póló Lasting ANGEL 9080 fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 14 286 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Thermo póló Lasting ANGEL 9080 fekete - termékleírás

Thermo póló Lasting ANGEL 9080 fekete Zökkenőmentes fVenafi hosszú ujjú póló anatómiai vágással kiváló funkcionális tulajdonságDovodkal. Kiváló nedvesség eltávolítás és tökéletes hőszigetelés a testben. Az anatómiai elhelyezkedésű zónák biztosítják a magas légáramlást a megnövelt egyensúlyban lévő részekben, és éppen ellenkezőleg, a sűrített területeken kompressziós zónák találhatók az izomtömeg jobb vVenakeringésVenae. A padló gallVena megakadályozza a hűtés lehűlését. Ideális ősszel és téli sportDovodhoz (síléc, kerékpár, jégkorong, snowboard, sífutás), túrázás és egyéb tevékenységek hideg napDovodon, a nyereg kényelmes, könnyű és tökéletesen alkalmas. ANYAG: 70% POLIÉTER, 24% POLIAMID, 6% ELASTAN Anyag 320g Heavy Seamless A fVenafiak elszántsága Sheszi / téli évszakDovod A dl típusa Szín fekete Thermo » Hosszú ujjú pólók » Thermo póló Lasting ANGEL 9080 fekete

Termék Thermo póló Lasting ANGEL 9080 fekete csoport termékei között található Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Thermo póló Lasting ANGEL 9080 fekete - termék paraméterei

nagyságL/XL
nagyságM/L
nagyságS / M
nagyságXL / XXL
nagyságXS / S
nagyságXXL / XXXL
nagyságXXS / XS
Kategóriapólók, Hosszú ujjú pólók
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

Thermo póló Lasting ANGEL 9080 fekete - ár és elérhetőség előzményei

Thermo póló Lasting ANGEL 9080 fekete - egyéb érdekes termékek

Thermo póló Lasting ANGEL 9080 fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?