Női téli kabát Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB

Női téli kabát Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB

Női téli kabát Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 57 095 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női téli kabát Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB - termékleírás

Női téli kabát Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB Női téli és sí kabát NORDBLANC DELIGHTFUL TERATEX® X15000 kezelésű anyagból . A NORDBLANC DELIGHTFUL kabátot minden téli szabadidősporthoz és mindennapi viseletre tervezték. A TERATEX® X15000 kezeléssel ellátott puha anyag nem korlátozza a mozgást és kellően tartós. A dzseki igénytelen sportolók számára alkalmas. A THERMOLITE® T-Down EcoMade hőszigetelő, környezetbarát és fenntartható alternatívája a pehelynek, ideális hőkomfortot biztosít. Egyetlen hópehely sem fog átjutni a jól illeszkedő, rugalmas, dupla mandzsettán és a továbbfejlesztett derékszíjon, és a szél sem fog átfújni rajta. A kapucni 4 különböző módon húzható le és állítható be, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson. Előnyök: SZÉLÁLLÓ Ellenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. HOLLOW TRAIN Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. EXCITEMENT: vízálló cipzárak szellőző cipzárak derékszíj rendszer belső rugalmas mandzsetta az ujjban levehető kapucni belső hálózseb skipass zseb Anyag: Külső anyag: tERATEX® 15000ELP membrán mag, vízoszlop 15 000 mm, légáteresztő képesség 15 000 g Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter Kabátok » Téli kabátok » Női téli kabát Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB

Termék Női téli kabát Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női téli kabát Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
KategóriaKabátok, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női téli kabát Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB - ár és elérhetőség előzményei

Női téli kabát Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB - egyéb érdekes termékek

Női téli kabát Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?