Női téli kabát NORDBLANC MANIFEST bézs NBWJL7949_PBE

Női téli kabát NORDBLANC MANIFEST bézs NBWJL7949_PBE

Női téli kabát NORDBLANC MANIFEST bézs NBWJL7949_PBE

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 36 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női téli kabát NORDBLANC MANIFEST bézs NBWJL7949_PBE - termékleírás

Női téli kabát NORDBLANC MANIFEST bézs NBWJL7949_PBE A NORDBLANC MANIFEST női télikabátot úgy tervezték, hogy melegen tartsa Önt az év leghidegebb időszakában. A funkciót és a stílust egyaránt szem előtt tartó részletekkel tervezett, állítható kapucnival, belső elasztikus mandzsettával az ujjaknál, valamint nagyméretű zsebekkel rendelkezik, amelyek rengeteg tárolóhelyet biztosítanak. A termikus kényelmet szem előtt tartva készült ez a hosszabbított szabású kabát, amelynek oldalsó cipzárjai könnyű viseletet és elegáns sziluettet biztosítanak. Kiváló minőségű anyagokból készül, és kivételes szigetelést és védelmet nyújt az időjárás ellen. Akár munkába, akár sétára viseli, ez a kabát tökéletes társa lesz. HOLLOW TRAIN Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. KIS SÚLY A könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít. FELSZERELÉS belső rugalmas mandzsetta az ujjban állítható kapucni oldalsó cipzárak FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozza a testhőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérsékletet. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot garantál. Felső anyag: 100% poliészter Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter Kabátok » Kabátok » Női téli kabát NORDBLANC MANIFEST bézs NBWJL7949_PBE

Ezt a terméket a csoportban találja Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Női téli kabát NORDBLANC MANIFEST bézs NBWJL7949_PBE termékcsoporthoz tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női téli kabát NORDBLANC MANIFEST bézs NBWJL7949_PBE - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női téli kabát NORDBLANC MANIFEST bézs NBWJL7949_PBE - ár és elérhetőség előzményei

Női téli kabát NORDBLANC MANIFEST bézs NBWJL7949_PBE - egyéb érdekes termékek

Női téli kabát NORDBLANC MANIFEST bézs NBWJL7949_PBE - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?