Női steppelt kabát Nordblanc Különálló kék NBWJL7543_DYM

Női steppelt kabát Nordblanc Különálló kék NBWJL7543_DYM

Női steppelt kabát Nordblanc Különálló kék NBWJL7543_DYM

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 52 333 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női steppelt kabát Nordblanc Különálló kék NBWJL7543_DYM - termékleírás

Női steppelt kabát Nordblanc Különálló kék NBWJL7543_DYM Női téli és sí kabát NORDBLANC DIVIDUAL TERATEX® X10000 kezeléssel ellátott anyagból.A NORDBLANC DIVIDUAL kabátot minden szabadidős téli sporthoz és mindennapi viseletre tervezték. A TERATEX® X10000 kezeléssel ellátott puha anyag nem korlátozza a mozgást és kellően tartós. A dzseki igénytelen sportolók számára alkalmas. A THERMOLITE® T-Down EcoMade hőszigetelő töltelék, a pehely környezetbarát és fenntartható alternatívája, ideális hőkomfortot biztosít.Az ujjak szoros illeszkedésű, rugalmas, dupla mandzsettán és a továbbfejlesztett derékszíjon egyetlen hópehely vagy szélpehely sem fog áthatolni. A kapucni lecipzározható és 4 különböző módon állítható, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson Önnek. Szélálló Még az erős széllökéseknek is ellenáll, és kényelmes viseletet biztosít nehéz időjárási körülmények között és igényes helyzetekben. Vízálló A vízállóság megvéd a változó időjárás ellen, szárazon tart, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Lélegző Segít szabályozni a testhőmérsékletedet és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárási körülmények között. Üreges szálak Maximális hőkomfortot biztosít és képes tárolni az emberi test által leadott hőt zord időjárási körülmények között. Elasztikus A rugalmas anyag lehetővé teszi a szabad mozgást és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Jellemzők vízálló cipzárak derékszíj rendszer dupla hüvely levehető kapucni belső hálós zsebek a szemüveg számára skipass zseb TERATEX® 10000ELP Core Az ELP jelölésű membránok kifejezetten a nők hőmérséklet-szabályozási igényeihez vannak optimalizálva. A NORDBLANC funkcionális anyagból készült felületkezelések felső kategóriájának közepes változata. Vízálló anyag, amely taszítja a vizet a szövet felületéről, miközben biztosítja a szükséges vízszigetelést, légáteresztő képességet és kiküszöböli a széllökések behatolását. Az ebből az anyagból készült termék alkalmas normál sporttevékenységekhez és mindennapi használatra. FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozza a testhőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérsékletet. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot biztosít. THERMOLITE® ECOMADE T-DOWN A THERMOLITE® EcoMade T-DOWN technológia 100%-ban újrahasznosított PET-palackokból készül. Ez az 500 köbcentis szintetikus szigetelés számos előnnyel rendelkezik a pehellyel szemben: nagyobb térfogatú, jobb nedvességállósággal, még nedves állapotban is melegít, és gyorsabban szárad. Kabátok » Téli kabátok » Női steppelt kabát Nordblanc Különálló kék NBWJL7543_DYM

Ez a termék a kategóriába tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Női steppelt kabát Nordblanc Különálló kék NBWJL7543_DYM csoport termékei között található Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női steppelt kabát Nordblanc Különálló kék NBWJL7543_DYM - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női steppelt kabát Nordblanc Különálló kék NBWJL7543_DYM - ár és elérhetőség előzményei

Női steppelt kabát Nordblanc Különálló kék NBWJL7543_DYM - egyéb érdekes termékek

Női steppelt kabát Nordblanc Különálló kék NBWJL7543_DYM - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?