Női könnyűsúlyú kabát Nordblanc Belek kék NBSJL7619_NOM

Női könnyűsúlyú kabát Nordblanc Belek kék NBSJL7619_NOM

Női könnyűsúlyú kabát Nordblanc Belek kék NBSJL7619_NOM

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 381 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női könnyűsúlyú kabát Nordblanc Belek kék NBSJL7619_NOM - termékleírás

Női könnyűsúlyú kabát Nordblanc Belek kék NBSJL7619_NOM Női stílusos kabát NORDBLANC GUTS, amely megbirkózik a tavaszi időjárással.Stílusos tavaszi vízálló kabát. Különösen alkalmas városi vagy hétvégi sétákhoz. Hálós béléssel és húzózsinóros derékkal rendelkezik. A tavaszi esőzéseknek is ellenáll. Modern kialakításának köszönhetően a kabát remek alternatívája egy tavaszi kabátnak. Előnyök: Szélálló Még az erős széllökéseknek is ellenáll, és még szélsőséges időjárási körülmények között és kihívást jelentő helyzetekben is kényelmesen tartja Önt.Vízálló A vízállóság megvéd a változó időjárás ellen, szárazon tart, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét.Lélegző Lélegző Segít szabályozni a testhőmérsékletét, és biztosítja a végső hőkomfortot bármilyen időjárási körülmények között.Technológia: TERATEX® 10000ELP Core Az ELP-jelölésű membránok kifejezetten a nők hőmérsékletszabályozási igényeihez lettek optimalizálva. A NORDBLANC funkcionális anyagból készült felületkezelések felső kategóriájának közepes változata. Vízálló anyag, amely taszítja a vizet a szövet felületéről, miközben biztosítja a szükséges vízszigetelést, légáteresztő képességet és kiküszöböli a széllökések behatolását. Az ebből az anyagból készült termék alkalmas normál sporttevékenységekhez és mindennapi használatra. Kabátok » Kabátok » Női könnyűsúlyú kabát Nordblanc Belek kék NBSJL7619_NOM

Termék Női könnyűsúlyú kabát Nordblanc Belek kék NBSJL7619_NOM termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Női könnyűsúlyú kabát Nordblanc Belek kék NBSJL7619_NOM - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Női kabátok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női könnyűsúlyú kabát Nordblanc Belek kék NBSJL7619_NOM - ár és elérhetőség előzményei

Női könnyűsúlyú kabát Nordblanc Belek kék NBSJL7619_NOM - egyéb érdekes termékek

Női könnyűsúlyú kabát Nordblanc Belek kék NBSJL7619_NOM - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?