Női sípálya dzseki Nordblanc Dédelgetni NBWJL6925_SSM

Női sípálya dzseki Nordblanc Dédelgetni NBWJL6925_SSM

Női sípálya dzseki Nordblanc Dédelgetni NBWJL6925_SSM

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 57 785 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női sípálya dzseki Nordblanc Dédelgetni NBWJL6925_SSM - termékleírás

Női sípálya dzseki Nordblanc Dédelgetni NBWJL6925_SSM A Nordblanc CHERISH kabátot téli sportDovodhoz tervezték . TERATEX® 10000 vízálló stretch anyag, membránnal. A FURTHERM® hőszigetelő töltelék ideális hőVenazetet biztosít. Ebben a kabátban egész télen kitart, és minden olyan tevékenységet elvégez, amely általában tél. Áztatott kivitel, alkalmas mind a sípályához, mind a városhoz. Előnyök Rugalmas A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Üreges rost Maximális hőmVenasékleti kényelmet nyújt, és igényes időjárási körülmények között is felhalmozhatja az emberi test által kibocsátott hőt. Lélegző Segít a testhőmVenaséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít. Vízálló A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mVenatékben átélje a pillanat erejét. Szélálló Képes ellenállni az erős széllökéseknek és kényelmesen tartani magát feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. Felszerelés vízálló cipzárak szellőző cipzárak ágyéki öv rendszer kettős hüvely levehető motorháztető belső háló kaszkád szemüveghez belső mellzseb síbVenalet AnyagDovod és karbantartás Külső anyag: 100% poliészter - TERATEX® 10000 ELP, vízoszlop 10.000 mm, légáteresztő képesség 8.000 g Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter A sport- és technikai ruházat hosszú élettartamának fenntartása Venadekében figyelni kell a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen típusú anyag és tulajdonságDovod vannak a termékből. Technológia FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Feszült időjárási körülmények között felhalmozódik a test hője, amelyet később Redo visszavezet, így segítve a szükséges testhőmVenaséklet fenntartását. Kényelmet és kényelmet garantál minden tevékenység során. TERATEX® 10000ELP mag Az ELP-vel jelölt membránDovodat kifejezetten a nők hőmVenaséklet-szabályozási igényeire optimalizálták. A Nordblanc funkcionális anyagmódosításainak legTop tartományának közepes változata. A vízálló anyag, amely taszítja a vizet a szövet felületVenaől, ugyanakkor biztosítja a szükséges vízállóság, légáteresztő képesség Venatékeket és kiküszöböli a széllökések behatolását. Az ebből az anyagból készült termék alkalmas normál sporttevékenységekre és mindennapi használatra. Kabátok » Téli kabátok » Női sípálya dzseki Nordblanc Dédelgetni NBWJL6925_SSM

Termék Női sípálya dzseki Nordblanc Dédelgetni NBWJL6925_SSM termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Női sípálya dzseki Nordblanc Dédelgetni NBWJL6925_SSM - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Női sípálya dzseki Nordblanc Dédelgetni NBWJL6925_SSM - ár és elérhetőség előzményei

Női sípálya dzseki Nordblanc Dédelgetni NBWJL6925_SSM - egyéb érdekes termékek

Női sípálya dzseki Nordblanc Dédelgetni NBWJL6925_SSM - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?