Férfi cipők Asolo Lágy rock fekete/fekete/sárga B050

Férfi cipők Asolo Lágy rock fekete/fekete/sárga B050

Férfi cipők Asolo Lágy rock fekete/fekete/sárga B050

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 50 635 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipők Asolo Lágy rock fekete/fekete/sárga B050 - termékleírás

Férfi cipők Asolo Lágy rock fekete/fekete/sárga B050 Otthon már nem sokáig fogod bírni. The Sun a napsugarak már régen áttörték a hegyi gátat, és most közvetlenül az asztalodra esnek. Csak néhány dolgot pakolsz a rohamcsomagodba, ami odafent van és már indulsz is. Először egy széles erdei ösvényen, amely később átváltozik gyalogösvénybe, majd végül kecskeútba torkollik. Bizonyosság egy ilyen menekülésben, akkor nyerni fogsz ezekben a könnyű cipők Asolo - az innovatív Sigma Grip összetett talpbetétnek köszönhetően, amely kiemelkedő nedves tapadás, öntisztító képességek és kopásállóság. Az AS Tech támasztástechnológia a torziós stabilitás és leveszi a terhet a nehezen megerőltetett térdekről. És amikor lefelé száguldasz a csúcsról, az EVA középtalp elnyeli a kemény ütéseketami viszont csak fokozza a fáradtságot Főbb tulajdonságok Súly: 350 g (1/2 pár) Felső: TPU anyaggal megerősített poliészter Szőrme: Velveteen szövet (pamutszál, bársonyos megjelenésű) Talp: Asolo Cross tartós és tapadó Sigma Grip keverékből készült Középső talp: párnázott, nagy sűrűségű EVA Talpbetét: anatómiai Asolo /Ortholite Tartós lábujj megerősítés Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Férfi cipők Asolo Lágy rock fekete/fekete/sárga B050

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi cipők, a márka gyártja Asolo, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Férfi cipők Asolo Lágy rock fekete/fekete/sárga B050 termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipők Asolo Lágy rock fekete/fekete/sárga B050 - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Fogat, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Férfi cipők Asolo Lágy rock fekete/fekete/sárga B050 - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipők Asolo Lágy rock fekete/fekete/sárga B050 - egyéb érdekes termékek

Férfi cipők Asolo Lágy rock fekete/fekete/sárga B050 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?