Férfi cipő Asolo Tahoe MID GTX fekete/biztonsági sárga/B056

Férfi cipő Asolo Tahoe MID GTX fekete/biztonsági sárga/B056

Férfi cipő Asolo Tahoe MID GTX fekete/biztonsági sárga/B056

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 69 286 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő Asolo Tahoe MID GTX fekete/biztonsági sárga/B056 - termékleírás

Férfi cipő Asolo Tahoe MID GTX fekete/biztonsági sárga/B056 Az ösvény úgy halad a lábunk alatt, mint a felhők az égen. A kövek nem zavarnak semmit, a tél utáni hómaradványok nem zavarnak, még a térdek sem adják meg magukat a dombtól. Ez a könnyű, félvászon csizma Asolo lendületes tempóban vihet végig a hegyeken. A fastpacking kategóriába tartoznak, ezért új Asolo Sigma Grip keverékkel rendelkeznek a talpbetétben, amely még nedves terepen is beleharap a talajba. És a sárban is felhúzza magát - az öntisztító hatásának köszönhetően. Ha egy vihar elkap, és az ösvény patakba fordul, a vízálló Gore-Tex® membrán szárazon tartja a lábad. Az ütéscsillapító EVA középtalp pedig megkíméli a lábadat a kemény ütésektől. Az AS Tech egy olyan tartószerkezet, amely hozzájárul a torziós stabilitáshoz és csökkenti az egészségtelen térdhajlást. Még alacsony bakancsban is magabiztos és kiegyensúlyozott leszel a kanyargós terepen. Főbb tulajdonságok Súly: 456 g (1/2 pár) Felső: TPU anyaggal megerősített poliészter Membrán: Gore-Tex® Extended Comfort Talp: Asolo Cross tartós és tapadó Sigma Grip keverékből készült Középső talp: párnázott, nagy sűrűségű EVA Talpbetét: anatómiai Asolo /Ortholite Tartós gumi lábujjvédelem A futófelületű talp cserélhető Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipő Asolo Tahoe MID GTX fekete/biztonsági sárga/B056

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi cipők, a márka gyártja Asolo, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Férfi cipő Asolo Tahoe MID GTX fekete/biztonsági sárga/B056 csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipő Asolo Tahoe MID GTX fekete/biztonsági sárga/B056 - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Férfi cipő Asolo Tahoe MID GTX fekete/biztonsági sárga/B056 - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő Asolo Tahoe MID GTX fekete/biztonsági sárga/B056 - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő Asolo Tahoe MID GTX fekete/biztonsági sárga/B056 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?