Férfi cipők Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zöld mész/A627 #1137680

Férfi cipők Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zöld mész/A627 #1137680

Férfi cipők Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zöld mész/A627 #1137680

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 104 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipők Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zöld mész/A627 - termékleírás

Férfi cipők Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zöld mész/A627 A hegyek túloldalára vezető út rengeteg laza sziklából, instabil törmelékből, hómezőkből és acélkötéllel körbetekert mászójáratokból áll. Kihívás? Abszolút. De ezek a közepesen merev túrabakancsok segítenek megtalálni a megfelelő egyensúlyt a kihívást jelentő terepen. A talp, amelyet az Asol enyhén megerősített, éppen elég rugalmas maradt ahhoz, hogy félautomata kramponokat tartson, és még mindig kényelmes legyen az ösvényen járni vagy sziklákon mászni. A kis szikla sztúpáknak segíthet egy egyenes mászóhegy. Az EVA párnázás a sarokrészen segít tehermentesíteni a térdeket éles lejtőkön. A magashegység minden megpróbáltatásának ellenáll a tartós, öntött bőrrel megerősített Perwanger bőr. Asolo a 3D Thermo-Shaped egy olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy a nyelv, a boka és a gallér a férfi vagy a nő morfológiájához igazodjon. A rugalmas anyag ezután alkalmazkodik a láb formájához, és nem nyom sehol. Főbb tulajdonságok Súly: 682 g (1/2 pár) Felső: vízlepergető Perwanger bőr 2.2 - 2.4 mm Membrán: Gore-Tex® Performance Comfort Talp: Vibram 1229 Mulaz TPU talpbetéttel félautomata macskákhoz Középső talp: egysűrűségű poliuretán, EVA párnázás a saroknál Talpbetét: anatómiai Lite 4 Közepesen merev polipropilén belső megerősítés Gumi lábujjvédelem Tartós perembélés A futófelületű talp cserélhető Európában készült Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipők Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zöld mész/A627

Termék Férfi cipők Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zöld mész/A627 #1137680 csoport termékei között található Férfi cipők, a márka gyártja Asolo, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipők Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zöld mész/A627 - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Férfi cipők Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zöld mész/A627 - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipők Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zöld mész/A627 - egyéb érdekes termékek

Férfi cipők Asolo FRENEY EVO MID LTH GV grafit/zöld mész/A627 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?